Dalyviai

Pirmieji 2020 metų „Eurovizijos“ dalyviai – Belgijai atstovausianti grupė „Hooverphonic“

Belgijos nacionalinis transliuotojas atskleidė savo kortas kitų metų „Eurovizijai“. Šį vakarą paaiškėjo, jog į Nyderlandus jau po devynių mėnesių vyks šalyje puikiai žinoma grupė „Hooverphonic“.

Daugiau nei dvidešimt keturis metus egzistuojančioje grupėje nuo pat įkūrimo groja du nariai – Raymond Geerts  ir Alex Callier. Per ilgą kolektyvo istoriją pasikeitė net šešios pagrindinės vokalistės, o dabartinė, Luka Cruysberghs, grupėje dainuoja nuo praeitų metų. Iš viso „Hooverphonic“ yra išleidę aštuonis studijinius albumus, iš kurių paskutinis, pavadinimu „Looking for Stars“, pasirodė 2018 metais.

Keli grupės kūriniai yra sulaukę ir tarptautinio pripažinimo – „2Wicky“, „Mad About You“, „Inhaler“ bei dar kelios dainos yra skambėjusios įvairiuose filmų bei serialų garso takeliuose . Šiuo metu grupė dirba prie „eurovizinio“ kūrinio, kuris bus pristatytas kitų metų pradžioje.

Ketvirtus metus iš eilės uždarai savo atstovą išsirinkusi Belgija kitų metų „Eurovizijoje“ Roterdame sieks nutraukti dviejų metų nesėkmingų pasirodymų seką. Tiek Lisabonoje pasirodžiusi Sennek, tiek ir šiemet Tel Avive dainavęs Eliot, nepaisant gerų išankstinių prognozių, nesugebėjo patekti į konkurso finalą. „Hooverphonic“ pasirodys viename iš „Eurovizijos“ pusfinalių, vyksiančių gegužės 12 ir 14 dienomis.

Kviečiame išgirsti keletą grupės kūrinių:

„Romantic“:

YouTube player

„Horrible Person“:

YouTube player

„Mad About You“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus