Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

„Eurovizijos“ finalas – kas iškovos pergalę?

Likus vos kelioms valandoms iki didžiojo „Eurovizijos“ finalo nusprendėme dar kartą pasižvalgyti į lažybininkų spėjimus dėl šio vakaro nugalėtojo. 

Kelis mėnesius lyderiavęs ir pirmos vietos nuo pat kovo neužleidęs Nyderlandų atstovas Duncan Laurence šią savaitę dar stipriau atsiplėšė nuo likusių dalyvių. Pasal lažybininkų, šios šalies šansai iškovoti pergalę šį vakarą siekia net 46 procentus.

Antroje vietoje pastarąją parą kilo tikra intriga, kadangi po antrojo pusfinalio aukštyn kilo Šveicarija ir beveik pasivijo Australiją. Šių šalių šansai laimėti atitinkamai vertinami 11 ir 10 procentų. Ketvirtoje vietoje – šią savaitę kiek nukritusi Švedija, o penketuką lažybininkų lentelėje užbaigia Italija.

Kitos penkios šalys, kurių šansai nugalėti yra vertinami 2-4% – Islandija, Azerbaidžanas, Norvegija, Rusija ir Prancūzija.  Visų kitų šalių pergalę lažybininkai iš esmės netiki, o jų šansai vertinami 1 ar mažiau procentų. Prasčiausiai vertinamos šalys – Estija, Baltarusija, Albanija, Izraelis, San Marinas ir Vokietija – šių šalių pergalės koeficientas siek net 401/1.

Lažybininkų spėjimas prieš finalą (remiantis Bet365, Unibet, William Hill, Boyle Sports):

  1. Nyderlandai
  2. Australija
  3. Šveicarija
  4. Švedija
  5. Italija
  6. Islandija
  7. Azerbaidžanas
  8. Norvegija
  9. Rusija
  10. Prancūzija

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus