Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Oranžiniu kilimu žengė 2019 metų „Eurovizijos“ žvaigždės

Vakar Tel Avive vyko šių metų konkurso oficialus atidarymas, kurio metu visi konkurse pasirodysiantys dalyviai turėjo progą žengti ištiestu oranžiniu kilimu. Antroje renginio pusėje pasirodė ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko.

Atidarymo šventė vyko Habima aikštėje Tel Avive, o už renginio programą ir transliavimą buvo atsakingas šių metų Izraelio transliuotojas KAN. Oranžinio kilimo gale dalyvius sveikino Tel Avivo meras Ron Huldai, KAN generalinis direktorius Eldad Koblenz ir „Eurovizijos“ vykdomasis prodiuseris Jon Ola Sand.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Atlikėjai turėjo progą ne tik pademonstruoti įdomią aprangą, tačiau ir pabendrauti su gerbėjais bei žurnalistais. Tiesa, šįsyk kilimas buvo trumpesnis nei prieš metus Lisabonoje, tad dalyviai tikrai neskubėjo.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Lietuvai atstovaujantis Jurijus Veklenko pasirodė kartu su Lietuvos delegacijos vadovu Audriumi Giržadu. Mūsų šalies atlikėją stabdė ir kalbino ne vienas užsienio žurnalistas, dažnai Jurijus pozavo ir fotografams.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Verta paminėti, kad kilimu žengė ne tik šiųmetinės „Eurovizijos“ dalyviai, tačiau taip pat renginio vedėjai bei pasirodymą šiemet surengsiantys Verda Serdiučka, Eleni Foureira bei praeitų metų konkurso nugalėtoja Netta.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Praėjus kilimą, dalyvių laukė atidarymo ceremoniją. Kiek vėliau delegacijos buvo vežamos į „Euroklubą“, kuriame vyko vakarėlis. Tiesa, jau 17 dalyvių šiandien laukė pirmosios dvi generalinės repeticijos.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus