Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Antrą kartą Tel Avive repetavo Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Atėjo metas scenoje pasirodyti Jurijui Veklenko. Antroji atlikėjo repeticija truko dvidešimt minučių, per kurias Lietuvos atstovas dainą „Run with the lions“ atliko 3 kartus.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šio pasirodymo metu pirmiausia Jurijaus veidas yra filmuojamas iš arti, atlikėjas žiūri į kamerą, šypsosi. Vėliau atlikėjas yra rodomas kiek platesniu mastu, tačiau visos dainos metu filmavimas yra koncentruotas į jį. Prieš dainos kulminaciją vaikinas dainuodamas į kamerą ištiesia ranką. Scenos fone matome gan paprastą vizualizaciją – geltonos, oranžinės spalvų taškus. Verta paminėti, jog neteko pastebėti žmonių siluetų ar liūtų vaizdų. Kalbant apie filmavimą, manau, jog gražiai atrodė dinamiškas kamerų darbas ir greiti kadrų perėjimai.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Skirtingų bandymų metu Jurijus išbandė ir skirtingus aprangos variantus – atlikėjas dainavo su marškiniais, o vėliau liko tik su marškinėliais, tad panašu, jog vis dar svarstoma dėl galutinio įvaizdžio. Aišku tik tai, jog Lietuvos atstovas pasirodys apsirengęs juodai.

Jurijus scenoje atrodė užtikrintas ir atsipalaidavęs, jo vokalas skambėjo puikiai. Sunku pasakyti, kaip kūrinį kitą ketvirtadienį įvertins Europa, tačiau neabejotinai galime tikėtis gražaus, šilto pasirodymo.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ingra
Ingra
prieš 4 metus

Visi tyli…. Reiškia kad po rinkimų dar nepagavo paxmielo poveikio arba negavo paxmielo ir guli komoje…

Ingra
Ingra
prieš 4 metus

Ei! Nevarykit ant Jo! Patys nieko gero nesugabate tai reiškia kad protingi? Pabandykite pabūti Jo vietoje! Manau,kad ilgai verktumet ir sakytumet „Mama gimdyk mane atgal!”

x
x
prieš 4 metus

Per du mėnesius nieko nepadarė, kad vidutinė daina taptų geresne, tikras lūzeris. Net „Fusedmarc” daug daugiau pastangų įdėjo nei šis.

Kristina
Administratorius
Kristina
prieš 4 metus

Tomai, ačiū už pastabą, klaidą ištaisėme 🙂

Tomas
Tomas
prieš 4 metus

Kita ketvirtadieni*