Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Švedija ir Austrija užbaigė pirmąją penktadienio repeticijų dalį

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Scenoje pasirodęs Švedijos atstovas pademonstravo paprastą, tačiau efektyvų pasirodymą. Kūrinį John Lundvik pradeda tamsoje, kameros filmuoja vaikiną iš arti. Prieš pirmąjį priedainį po truputį įsijungia virš atlikėjo pastatytas žibintas, scenoje tuo pat metu taip pat naudojami dūmai.

Thomas Hanses (EBU) nuootr.

Po antrojo posmo apšvietimas žymiai pagausėja, jos mirksi pagal dainos ritmą, taip pat išvystame ir keturias pritariančiąsias vokalistes. Vokaliai viskas buvo tvarkinga, tiesa, galbūt norėtųsi šiek tiek didesnio pritariančiųjų vokalisčių garso.

Dėl Švedijos eilinio patekimo į finalą abejonių nekyla, tai pat manau šalis tikrai yra ir viena iš pretendenčių į aukščiausias pozicijas.

YouTube player

Paskutinė šiandien repetuojanti antrojo pusfinalio dalyvė – Paenda iš Austrijos. Šis pasirodymas taip pat pradedamas tamsoje, apšviečiant tik atlikėją. Pirmojo priedainio metu fone įsižiebia šiek tiek baltų švieselių, o antrajame posme pradeda šviesti ir scenoje pastatyti stulpai. Dainos kulminacijoje tamsa trumpam pranyksta – fone išvystame oranžines šviesas.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Didžiausi komplimentai keliauja atlikėjai, jos balsas skambėjo puikiai, o perteikiamos emocijos iš ties kaustė dėmesį. Apibendrinant, pasirodymas yra iš ties intensyvus, vizualiai gražus, tačiau tikriausiai daina nėra ta, už kurią balsuotų daugybė žmonių.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus