Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Scenoje pasirodė išskirtinius pasirodymus surengiantys Australijos ir Islandijos atstovai

Australijos atstovė Kate Miller-Heidke ir šalies komanda parengė iš ties įsūdingą reginį. Pažadėję pakeisti nacionalinio finalo pasirodymą, australai jį transformavo – jeigu anksčiau ore ant specialiaus stiebo buvo tik viena šokėja, „eurovizinio“ pasirodymo metu „ore“ išvysime tris žmones – dvi šokėjas ir pagrindinę vokalistę, o kamerų pagalba bus kuriamas įspūdis, lyg merginos yra ore.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu Kate vilki baltą blizgančią suknelę, taip pat dėvi tiarą, o jos šokėjos yra apsirengusios juodai. Scenos fone dominuoja galaktiniai vaizdai, kartais galime išvysti ir Žemės planetą.

Pagrindinės atlikėjos vokalas skambėjo užtikrintai, tiesa, kai kurias eilutes dainos pabaigoje Kate atlieka kitaip nei įprasta.

Lažybininkai Australijai žada eilinį patekimą į finalą, tačiau ar prognozės šiai šaliai, pastaraisiais metais sulaukiančiai kuklaus žiūrovų palaikymo, pasiteisins, sužinosime jau po kiek daugiau nei savaitės.

YouTube player

Trylikti pirmajame pusfinalyje pasirodysiantis „Hatari“ iš Islandijos šiandien drebino „Expo Tel Aviv“ parodų salės sienas. Kaip ir galima tikėtis, atlikėjų aprangoje dominuoja odiniai juodi bei balti drabužiai. Scenoje išvystame šešis žmones – du pagrindiniai vokalistai bei dvi šokėjos yra scenos centre, dar vienas grupės narys – ant scenoje įrengtos gaublio formos narvo viršaus su dviem botagais rankoje, taip pat vienas šokėjas pusę kūrinio praleidžia narve, o vėliau prisijungia prie kitų šokėjų.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu dominuoja raudona ir juoda spalvos, fone galime išvysti metalinių grandinių vaizdus. Nestebina ir gausus pirotechnikos naudojimas.

Islandija, pasak lažybininkų yra viena iš pirmojo pusfinalio favoričių, kuriai neturėtų iškilti problemų kovojant dėl vietos finale.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
x
x
prieš 4 metus

Australija užims pirmą vietą finale.