Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Pirmą kartą repetavo Suomijos ir Lenkijos atstovai

Suomijos pasirodymo koncepcija išliko panaši į jau matytą nacionaliniame finale – scenoje matome didžėjų Darude, vokalistą Sebastian Rejman ir žalią suknelę vilkinčią šokėją. Didžiojoje scenoje pasikeitė tik jų išsidėstymas: Sebastian stovi ir juda ant scenos priekyje esančio podiumo, šokėja savo rolę atlieka ant scenos viduryje pastatytos platformos, o Darude šį kartą įsikūręs viename iš scenos kampų ir tėra antraplanė pasirodymo dalis.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasak spaudos centre repeticiją stebėjusių žurnalistų, visas dėmesys yra sutelktas į Sebastian ir šokėją, o į pagrindinį šalies atstovą Darudę kameros nukreipiamos vos porą kartų. Ekranuose yra matomi apie globalinį atšilimą primenantys vaizdai, kurie papildo dainos siunčiamą žinutę.

Sebastian vokalas skamba šiek tiek tvirčiau ir užtikrinčiau nei nacionaliniame finale, jam talkina keli pritariantieji vokalistai. Taip pat jo judesiai šį kartą nebėra tokie statiški, jis nemažai vaikšto podiumu, tačiau šiek tiek nejaukiai atrodo jo nuolatinis skėsčiojimas kojomis jam bestovint. Atlikėjas vilki juodą odinį švarką ir kelnes iš džinso bei odos.

Lažybininkai ir konkurso gerbėjai Suomijos šansus šiemet vertina itin nepalankiai ir vietos finale nežada.

YouTube player

Andres Putting (EBU) nuotr.

Po Suomijos į sceną žengė spalvingosios Lenkijos atstovės – merginų kolektyvas „Tulia“. Lenkų pasirodymo koncepcija yra gana paprasta – merginos stovi ir dainuoja ant besisukančios platformos, o ekranuose matome atlikėjų veidus. Panašu, jog šiame pasirodyme svarbiausi faktoriai bus kamerų darbas bei vizualizacijos.

Svarbi pasirodymo dalis taip pat yra sceniniai atlikėjų kostiumai, kurie nesunkiai krinta į akį. Kūrinio pradžioje merginų kolektyvas dėvi veidą ir beveik visą kūną dengiančius raštuotus apsiaustus, kuriuos pasirodymo metu nusiima. Po apsiaustu slepiasi daug detalių turinčios karūnos, tradiciniai raudoni švarkai ir spalvingi sijonai.

Repeticijos metu dainininkės pademonstravo puikią balsų harmoniją ir, atrodo, jog šis pasirodymas yra pakankamai gerai atliktas ir neperkrautas nereikalingomis detalėmis.

Šiuo metu lažybininkai nemano, jog Lenkija pateks į finalą, tačiau jų prognozės po pirmųjų repeticijų pradeda pamažu keistis ir gali būti kardinaliai kitokios praėjus visoms repeticijoms.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus