Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Tel Avive prasidėjo repeticijų maratonas, pirmieji sceną išbandė Kipro ir Čekijos atstovai

Šį rytą „Expo Tel Aviv“ rūmuose prasidėjo „Eurovizijos“ karštinė: šių metų dalyviai žengė į konkurso sceną ir pradėjo pirmąsias asmenines repeticijas. Pirmoji scenoje pasirodė Kipro atstovė Tamta, o pagal tvarkaraštį antri turėję repetuoti juodkalniečiai apsikeitė su Čekijos atstovais.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Kipro delegacija šiemet į pagalbą pasitelkė tą pačią kūrybinę grupę, kaip ir pernai. Kipro pasirodymą kūrė „Eurovizijos“ pasaulyje jau gerai žinoma švedų choreografė ir režisierė Sacha-Jean Baptiste, kurios statyti pasirodymai pasižymi skoningumu ir kokybe.

Tamtai scenoje talkina keturi juodus kostiumus bei skrybėles dėvintys šokėjai. Atlikėja vilki ilgaaulius odinius aukštakulnius, odines pirštines ir odinį švarkelį, kurį pasirodymo metu nuo Tamtos nuplėšia šokėjai. Scenoje taip pat stovi 6 papildomi LED ekranai.

Atlikėja juda kartu su šokėjais ir, panašu, jog neturi jokių vokalinių sunkumų. Nors tai tik pirmoji repeticija, Tamta spinduliuoja pasitikėjimu. Konkurso gerbėjai ir lažybininkai Kiprui šiemet žada užtikrintą patekimą į finalą ir neblogą rezultatą jame.

YouTube player

Andres Putting (EBU) nuotr.

Antri šiandien repetavo charizmatiškieji Čekijos atstovai „Lake Malawi“. Scenoje stovi trys stačiakampės formos, kurias televizijos ekranuose žiūrovai dažnai išvys kaip specialiųjų efektų dalį. Pagrindinis atlikėjas vilki grupės vizitine kortele jau tapusį geltoną megztinį ir nemažai juda aplink sceną, pasirodymo metu bando bendrauti su kitais grupės nariais.

Pasirodymo pabaigoje ekranuose pasirodo žodis „draugas“ įvairiomis kalbomis. Pagrindiniam atlikėjui talkina keli pritariantieji vokalistai, kurie papildo bendrą pasirodymą.

Čekijos šansai šiemet yra vertinami itin pozityviai. Pasak lažybininkų, šaliai iki pergalės šį kartą toli, tačiau jai yra žadamas užtikrintas patekimas į finalą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus