AnonsaiInterviu

Duncan Laurence: „svajojau apie „Euroviziją“, tačiau Nyderlandai niekada nesiuntė nežinomų atlikėjų“

Šiuo metu lažybininkų pagrindiniu pretendentu laimėti „Euroviziją“ laikomas Duncan Laurence taip pat apsilankė Londono išankstiniame konkurso vakarėlyje. Prieš koncertą vykusiame susitikime su žurnalistais, „Eurodienos“ komanda turėjo progą pakalbtinti Nyderlandų atstovą. 

Vos savaitę prieš interviu Duncan pirmą kartą koncertavo prieš 5000 žmonių minią tuomet Amsterdame vykusiame „Eurovision in Concert“ renginyje. Atlikėjas teigė, jog mėgavosi šia patirtimi ir džiaugėsi gausiu palaikymu. Pasak Duncan, Londone jausmas yra gan panašus, tačiau koncerte gimtojoje šalyje jis nervinosi žymiai labiau.

Potencialaus nugalėtojo etiketė Nyderlandų atstovui suteikia papildomo spaudimo, tačiau Duncan džiaugiasi žmonių entuziasmų, noru, kad pergalė atitektų būtent jam. Iš kitos pusės, atlikėjas nuolatos sau primena, jog nutikti gali bet kas.

Paklausus apie kūrinio „Arcade“ atsiradimą, atlikėjas teigė, jog dainą parašė prieš tris metus, studijuodamas Tilburge. „Arcade“ parašyta remiantis asmeniniais išgyvenimais apie žmogų, kurį Duncan pažinojo. Pasak atlikėjo, tai buvo mergina, kuri ilgą laukė savo mylimojo, tačiau mirė taip jam ir nespėjus sugrįžti.

Nyderlandų atstovas taip pat papasakojo apie dieną, kuomet sužinojo, jog būtent jis vyks į „Euroviziją“. Vieną rytą Duncan sulaukė Ilses DeLange iš „The Common Linnets“ skambučio, ir ji prasitarė, jog norėtų, kad „Arcade“ būtų išsiųsta į uždarą atranką. Atlikėjas nemanė, kad turi kažkokių šansų, kadangi Nyderlandais pastaraisiais metais siųsdavo tik šalyje gerai žinomus dainininkus. Pasak Duncan, vienintelis klausimas, kurio jis sulaukė iš atrankos komiteto, buvo ar atlikėjas yra olandas. Po greitai vykusio bendro susitikimo buvo galutinai patvirtinta, jog į Tel Avivą vyks Duncan Laurence.

Dar daugiau sužinosite pamatę mūsų parengtą vaizdo reportažą (anglų kalba). Primename, jog Nyderlandų atstovas dėl bilieto į finalą kovos gegužės 16 dieną vyksiančiame antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus