Thomas Ramstorfer nuotr.
Interviu

Į „Eurodienos“ klausimus atsakė Austrijos atstovė Paenda

Prieš Londono „Eurovizijos“ vakarėlį sutikta Austrijos atstovė Paenda sutiko atsakyti į kelis „Eurodienos“ klausimus. 

Nuotaikingai nusiteikusi atlikėja pirmiausia papasakojo, kaip buvo išrinkta nacionalinio transliuotojo atstovauti šaliai šių metų konkurse. Paendai buvo pasiūlyta nusiųsti dainą į uždarą atranką, tačiau televizijos atstovai nebuvo sužavėti kūriniu. Išreiškę simpatijas atlikėjai jie pasiteiravo, ar Paenda neturėtų kitos dainos. Kadangi mergina buvo kaip tik išleidusi albumą, nacionalinis transliuotojas išrinko „Limits“ kaip verčiausia skambėti „Eurovizijoje“.

Paklausus apie dainos žinutę, Paenda atsakė, jog žmonės turėtų daugiau kalbėti apie silpnumo akimirkas savo gyvenime, kadangi visuomenė visada tikisi stiprių, neverkiančių žmonių.

Net keliuose išankstiniuose „Eurovizijos“ vakarėliuose dalyvavusi atlikėja atskleidė, jog susipažino su daugybės šalių atstovais. Paendai pranešėme, jog teigiamai apie atlikėją atsiliepė ir Lietuvos atstovas, tad austrė kaip tik tuo metu netoli buvusiam Jurijui taip pat perdavė daugybę gražių žodžių.

Dar daugiau sužinosite pamatę mūsų parengtą vaizdo reportažą (anglų kalba). Primename, jog Paenda dėl bilieto į finalą kovos antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 16 dieną.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus