Organizavimas

Žvaigždžių paradas Tel Avivo „Eurovizijoje“: pasirodys praeitų metų favoritai

Šiandien vykusios Izraelio transliuotojo KAN spaudos konferencijos metu buvo atskleista daugiau įdomių „Eurovizijos“ programos detalių.

Praeitų metų konkurso nugalėtoja Netta pirmojo pusfinalio metu pristatys atnaujintą „Toy“ versiją, o finale atliks naują singlą, kurio premjera suplanuota balandžio pabaigai.

2014 metų žvaigždė Conchita dainuos Månso Zelmerlöw „Heroes“, o tuo tarpu 2015 metų nugalėtojas bandys sudrebinti salę Eleni Foureiros šokių hitu „Fuego“. Pati Eleni atliks 2007 metų sidabro prizininkės Verkos Serduchkos dainą „Dancing Lasha Tumbai“, o Verka perdainuos Nettos „Toy“. Vėliau prie keturių atlikėjų prisijungs Gali Atari, 1979 metais kartu su Milk ir Honey pelniusi Izraeliui pergalę su daina „Hallelujah“, kurią ir atliks dainininkų ketveriukė.

Taip pat paaiškėjo, kad Izraelio balsus finale skelbs 1978 metais kartu su grupe „Alphabeta“ pergalę Izraeliui išplėšęs dainininkas Izhar Cohen. „Eurovizijos“ koncertų metu taip pat išvysime garsųjį Izraelio modelį Gal Gadot, grupę „Shalva“ ir atlikėją Idaną Raichel, pasirodysiantį su 24 muzikantais.

KAN tikisi, kad finale dainuos ir JAV popmuzikos karalienė Madonna. Pasak transliuotojo atstovų, abi šalys yra suinteresuotos šiuo įvykiu, o atlikti Madonnos du kūriniai milijarderiui Sylvanui Adamsui kainuos 1,3 milijono dolerių. „Aš pažadu, kad jūsų laukia geriausia „Eurovizija“ istorijoje“, – ambicingai šneka KAN generalinis direktorius Eldad Koblenz.

Primename, kad 2019 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks Tel Avive gegužės 14, 16 ir 18 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus