KAN nuotr.
Organizavimas

Tel Avivas planuoja vilioti turistus interaktyviomis pramogomis

Tel Avivo savivaldybė paskelbė kai kurias idėjas, kuriomis bandys pritraukti turistų dėmesį „Eurovizijos“ metu.

Pasak miesto atstovės Gidi Schermling, kuri taip pat yra atsakinga už „Eurovizijos“ renginius, Tel Avive kol kas nėra pagrindinio objekto, kuris keltų turistams norą fotografuotis, todėl įgyvendinamu projektu organizatoriai trokšta pasiekti didesnę auditoriją internete.

Nuotraukų rėmeliai: Projektas pradėtas nuo kelių „Instagramo“ rėmelių, įrengtų įvairiose miesto vietose. Instaliacijos turėtų nukreipti turistus į gražiausias vietas ir skatinti juos fotografuotis bei skelbti nuotraukas socialiniuose tinkluose.

Didelis radijo imtuvas: Šiaurinėje Jafos uosto dalyje bus įrengtas didelis radijo imtuvas. Turistai galės spausti mygtukus, perjungti stotis, keisti garsumą, šokti ir dainuoti pagal skambančią muziką. Rengėjai žada, kad lankytojai išgirs ne tik „eurovizinius“ hitus, tačiau ir Izraelio „Eurovizijos“ nugalėtojų paruoštus asmeninius grojaraščius.

KAN nuotr.

Plokštelių biblioteka: Tel Avivo uoste lankytojai bus kviečiami atkreipti dėmesį į įrengtas lentynas ir rasti ištraukiamas vinilines plokšteles, nes dalis plokštelių bus nupiešta. Bet kuri ištraukta plokštelė pradės skambėti per garsiakalbius. Norėdami išgirsti kūrinį pilnai, svečiai turės išmokti bendradarbiauti.

Gelbėtojų būdelės dekoravimas: Tel Avivo savivaldybė paprašė vietinių menininkų pasiūlyti Tel Avivo pliažo gelbėtojų būdelei išskirtinį dizainą. Iš viso buvo gauti trys darbai, o po viešo interneto vartotojų balsavimo nugalėtoju buvo paskelbtas dailininkas Or Barel.

KAN nuotr.

Muzikinės kėdės: Senosios Jafos Kdumim aikštėje dvidešimt kėdžių bus sustatytos puslankiu, formuodamos orkestrą, o žiūrovai galės užimti muzikantų vietas. Kiekviena kėdė turės paslėptą garsiakalbį, kuris pradės groti vos tik kas nors atsisės. Tokiu būdu, kiekvienas, užėmęs kėdę taps muzikantu, o kai visos kėdės bus užimtos, skambės visas orkestras.

KAN nuotr.

Primename, kad 2019 metų „Eurovizija“ vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis. Atidarymo ceremonija, kuri suplanuota gegužės 12 dienai, šiemet bus surengta Habima aikštėje, o pagrindiniu akcentu taps oranžinis kilimas.

Šaltinis: KAN, Eurovision.tv, esckaz.com
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus