Dalyviai

Paskutieji dainą šiemet paskelbė konkurso šeimininkai – Izraelio atstovas atliks baladę „Home“

„Eurovizijos“ atrankų sezonas šiemet oficialiai baigėsi, nes žinome jau visas Tel Avive besivaržysiančias dainas. Paskutine šalimi, šiemet paskelbusia savo kūrinį, tapo Izraelis. Konkurso šeimininkės atstovas Kobi Marimi Tel Avive atliks jautrią baladę „Home“

Po pergalės Izraelio „Rising Star“, atlikėjas tikrąją šio žodžio prasme tapo kylančia žvaigžde savo gimtinėje. Žmones sužavėjo jo talentas ir nacionalinis transliuotojas KAN intensyviai ieškojo kūrinio, kuris geriausiai atskleistų dainininko balso galimybes, kol, galų gale, Kobi buvo pasiūlyta daina „Home“. 

Jei norite daugiau sužinoti apie Izraelio atstovą Kobi Marimi, tai galite padaryti ankstesniame „Eurodienos“ straipsnyje.

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 7.0.
Iš viso balsų: 45.
Prašome palaukti...
YouTube player

Kadangi Izraelis yra šių metų konkurso šeimininkas, Kobi praleis pasirodymą pusfinalyje ir kūrinį „Home“ pristatys didžiajame „Eurovizijos“ finale gegužės 18 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Mantas
Mantas
prieš 5 metus

Tikra, nesuvaidinta, nekompiuterizuota ir dar visokio šlamšto nepaveikta daina. Vienareikšmiškai geresnis numeris negu pernykštis kudakavimas ir šiemet privalantis būt dešimtuke kaip minimum

Tina
Tina
prieš 5 metus

Nuostabi daina…