Atlikėjo asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Šveicarijos viltis „Eurovizijoje“ – dainininkas ir modelis Luca Hänni

SRG SSR televizija šiandien paskelbė, kad 64-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Šveicarijai atstovaus atlikėjas Luca Hänni su daina „She Got Me“.

Šveicarų transliuotojas kelis mėnesius rinko būsimą šalies atstovą „Eurovizijoje“. Paskutinį kartą uždaru sprendimu šveicarams atstovavo 2010 metais paskutinę vietą pusfinalyje užėmęs Michael von der Heide su daina „Il pleut de l‘or“.

Luca gimė 1994 metais Berne. Be dainavimo, taip pat kuria dainas, groja gitara ir klavišiniais, dirba modeliu. Atlikėjas laimėjo devintąjį „Vokietija Ieško Superžvaigždės“ sezoną ir iki šiol yra išleidęs keturis albumus. Debiutinis dainininko singlas „Don‘t Think About Me“ siekė Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos muzikos topų viršūnes.

Dainą „She Got Me“ rašė Laurell Barker, kuri yra šių metų Vokietijos ir Jungtinės Karalystės paraiškų bei praeitų metų šveicarų kūrinio „Stones“ bendraautorė, taip pat Mac Frazer, Jon Hällgren, Lukas Hällgren ir pats vokalistas. Kūrinys gimė specialiai konkursui organizuotoje muzikos prodiuserių stovykloje.

Kviečiame įvertinti Šveicarijos paraišką:

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 8.5.
Iš viso balsų: 57.
Prašome palaukti...
YouTube player

Šveicarų atstovą „Eurovizijos“ scenoje išvysime gegužės 16 dieną vyksiančio pirmojo pusfinalio metu.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus