kurir.rs nuotr.
Dalyviai

Į „Euroviziją“ atstovauti Serbijai grįžta Nevena Božović

Sekmadienio vakarą surengtame „Beovizija 2019“ finale dvylika dalyvių kovojo dėl pergalės ir galimybės atstovauti Serbijai šių metų „Eurovizijoje“. Susumavus balsus paaiškėjo, jog pirmą vietą užėmė Nevena Božović su kūriniu „Kruna“.

Antrus metus iš eilės Serbija savo atstovą rinko nacionalinio finalo metu. Po dviejų pusfinalių, iš 24 kovą pradėjusių dalyvių liko tik pusė. Nugalėtoją lygiateisiu balsavimu rinko profesionali komisija ir žiūrovai – Nevena tapo žiuri favorite, tačiau žiūrovų balsavime užėmė tik trečią vietą. Visgi tai nesutrukdė merginai išsilaikyti pirmoje bendros lentelės vietoje ir iškovoti pergalę.

Nevena Božović gimė Kosovska Mitrovica mieste. 2007 metais, būdama vos 12-kos metų mergina atstovavo Serbijai „Vaikų Eurovizijos“ konkurse ir iškovojo aukštą trečią vietą. 2012 metais atlikėja pasirodė projekte „Serbijos Balsas“ ir liko antra. Po metų Nevena pirmą kartą lipo ant suaugusiųjų „Eurovizijos“ scenos kaip grupės „Moje 3“ narė. Deja, tačiau tuomet merginoms nepasisekė ir kolektyvas į finalą nepateko.

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 6.6.
Iš viso balsų: 12.
Prašome palaukti...
YouTube player

Atlikėja pasirodys pirmajame konkurso pusfinalyje gegužės 14 dieną. Pernai šaliai atstovavę Sanja Ilić & Balkanika „Eurovizijos“ finale užėmė 19-tą vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus