Stijn Smulders nuotr.
Dalyviai

Vokietijai Tel Avive atstovaus duetas S!sters

Vakar Berlyne septyni atlikėjai „Unser Star für Israel“ laidoje kovojo dėl pergalės ir teisės atstovauti Vokietijai šiųmetinėje „Eurovizijoje“. Susumavus trijų skirtingų komisijų balsus paaiškėjo, jog gegužės 18 dieną konkurso finale dainuos duetas S!sters su daina „Sister“.

Renginį, kurį vedė Linda Zervakis and Barbara Schöneberger pradėjo praeitais metais šaliai atstovavęs Michael Schulte. Vaikinas atliko „You Let Me Walk Alone“, o tuomet scenoje pasirodė septyni atlikėjai. Jų likimą sprendė net trys skirtingos komisijos – po trečdalį balsų skyrė  20 profesionalų komisija, kurioje buvo ir Lietuvos kompozitorius bei atlikėjas Deividas Zvonkus, taip pat 100 „Eurovizijos“ gerbėjų žiuri bei namie telefonu balsavę televizijos žiūrovai. Konkurso gerbėjai labiausiai palaikė atlikėją Aly Ryan, tačiau profesionalai ir žiūrovai daugiausiai balų palaikė S!sters, kurios, susumavus visus taškus, užėmė pirmą balsavimo lentelės vietą.

Galutiniai rezultatai (profesionalai + „Eurovizijos“ gerbėjai + žiūrovai):

  1. S!sters – „Sister“ – 30 (12+6+12);
  2. Makeda – „The Day I Loved You Most“ – 26 (10+10+6);
  3. Lilly Among Clouds – „Surprise“ – 25 (7+8+10);
  4. Aly Ryan – „Wear Your Love“ – 25 (6+12+7);
  5. Linus Bruhn – „Our City“ – 23 (8+7+8);
  6. Gregor Hägele – „Let Me Go“ – 14 (4+5+5);
  7. BB Thomaz – „Demons“ – 13 (5+4+4).

„Eurovizijoje“ pasirodysiantį duetą S!sters sudaro Carlotta Truman ir Laurita Spinelli. Carlotta yra kilusi iš Hanoverio, būdama 12 metų jau buvo laimėjusi penkis „Vokietijos roko ir pop muzikos“ apdovanojimus. 2014 metais atlikėja buvo viena iš finalisčių projekte „The Voice Kids“, o pernai kartu su Berlyno orkestru ir Alex Christensen pasirodė naujųjų metų šventėje prie Brandenburgo vartų.

Laurita Spinelli yra iš Königsau miesto. Būdama vos dešimties metų, 2002 metais atlikėja laimėjo ZDF televizijos vaikų muzikinį projektą „Kiddy Contest“. Baigusi mokyklą, mergina pradėjo rašyti dainas, o šiuo metu atlikėja yra „Eurovizijos“ nugalėtojos Lenos pritariančioji vokalistė.

Kviečiame įvertinti Vokietijos pasirinkimą:

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 7.3.
Iš viso balsų: 12.
Prašome palaukti...
YouTube player

Kaip viena iš „Didžiojo Penketo“ narių, Vokietija iš karto pasirodys „Eurovizijos“ finale gegužės 18 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus