Atrankos

Lažybininkai nacionalinėje atrankoje prognozuoja Monikos Marijos ir Jurijaus kovą

Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka pasiekė finišo tiesiąją – jau šiandien nuspręsime, kas taps kitu Lietuvos atstovu šių metų konkurse, bet prieš tai kviečiame sužinoti, kurio finalisto šansus nugalėti Lietuvos lažybų bendrovės vertina palankiausiai. Pernai lažybininkai atspėjo – į Lisaboną iškeliavo Ieva Zasimauskaitė.

Lažybų bendrovių statymų koeficientai.

Aiški lažybininkų lyderė – praėjusių metų atrankos finalistė Monika Marija. Tiek televizijos žiūrovai, tiek ir komisija atlikėjos pasirodymus vertino itin palankiai. Ir iš vienų, ir iš kitų Monika Marija sulaukė aukščiausių balų, todėl į finalą jį gali žengti užtikrintai.

Monika Marija

Pagrindinis Monikos Marijos konkurentas šių metų atrankoje – Jurijus. Gausus televizijos žiūrovų ir komisijos palaikymas, kurio atlikėjas sulaukė abiejų savo pasirodymų metu, leidžia tikėtis išvysti intriguojančią kovą.

Vieninteliai finale uždainuosiantys lietuviškai – grupė „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“ – kol kas rikiuojasi trečioje vietoje. Linksmasis kolektyvas tikrai neketina nusileisti atrankos lyderiams ir gali sumaišyti visas kortas.

Ketvirtoji vieta finale yra prognozuojama šeimyniniam Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetui. Nors atrankos metu jiems kiek pritrūkdavo komisijos simpatijų, panašu, kad žiūrovus prie televizijos ekranų jiems pavyko įtikinti.

Kiek netikėtai į finalą pakliuvęs Alen Chicco lažybininkų prognozėje rikiuojasi penktas. Nors atlikėjas turi nemažą gerbėjų būrį, jo galimybes nugalėti yra vertinamos gana kukliai.

Monika Marija nėra vienintelė „Lietuvos balso“ nugalėtoja šių metų „Eurovizijos“ atrankos finale. 3-io sezono laimėtoja Justina Budaitė-Junà taip pat bandys iškovoti kelialapį į Tel Avivą. Tiesa, jeigu ne aukšti komisijos balai, Justinos finale būtume ir neišvydę.

Pernykščiame nacionalinės atrankos finale užėmusį 2-ą vietą Jurgį Brūzgą ir vėl matysime bandantį patekti į didžiosios „Eurovizijos“ sceną. Visgi, lažybų bendrovės netiki, jog atlikėjui pavyks pakartoti praėjusių metų sėkmę.

Prasčiausiai šių metų atrankos finale yra vertinami Henry ir Tommy Modirc šansai. Nors pirmasis jų pasirodymas tiek žiūrovams, tiek ir komisijai paliko didesnį įspūdį, finale iš šio dueto dar tikrai galime sulaukti siurprizų.

O kokią mūsų nacionalinės atrankos finalo baigtį prognozuojate Jūs? Pasidalinkite savo nuomone komentarų skyrelyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus