Dalyviai

Netikėta finalo baigtis Rumunijoje – šaliai atstovaus žiūrovų nuvertinta Ester Peony

Rumunijoje paskelbta „Selecția Națională 2019“ finalo nugalėtoja. Į konkursą važiuos dainininkė Ester Peony su kūriniu „On a Sunday“.

Dėl bilieto į Tel Avivą šįvakar rungėsi dvylika dalyvių. Scenoje taip pat išvydome kviestinių svečių Inis Neziri, Emmelie de Forest ir Nettos pasirodymus.

Praėjus pusvalandžiui po balsavimo pradžios, renginio vedėjai Aurelian Temişan ir Ilinca Avram paskelbė rezultatus. Tarptautinė komisija daugiausiai taškų skyrė Ester Peony, o pagal žiūrovų simpatijas pirma vieta turėjo atitekti Laurai Bretan. Tačiau, pagal konkurso taisykles žiūrovų balsai buvo prilyginti vieno komisijos nario vertinimui. Tokiu būdu, susumavus visus balsus paaiškėjo, kad tik aštuntą vietą pagal žiūrovų balsavimą užėmusi Ester Peony neužleido pozicijos savo konkurentams ir jau gegužės mėnesį pasirodys Tel Avivo „Eurovizijoje“.

Ester Alexandra Creţu augo Kanadoje. 2014 metais mergina interneto platformose įrašinėjo garsių dainų perkūrinius ir netrukus buvo pastebėta rumunų įrašų studijos. Po metų Ester debiutavo su kūriniu „Sub aripa ta“, kuris savaitėmis skambėjo televizijos ir radijo stočių eteryje. Šiuo metu atlikėja ruošiasi išleisti savo pirmąjį studijinį albumą.

Kviečiame įvertinti Rumunijos paraišką:

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 4.2.
Iš viso balsų: 35.
Prašome palaukti...
YouTube player

Studijinis „On A Sunday“ įrašas:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus