Eurovisionworld.com nuotr.
Dalyviai

Slovėnijos „EMA 2019“ konkurse triumfavo Zala Kralj & Gašper Šantl

Šiandien Slovėnijoje surengtame nacionalinės atrankos finale į „Euroviziją“ 10 dalyvių varžėsi dėl teisės išvykti į Tel Avivą. Po dviejų balsavimų, nugalėtojais buvo paskelbti Zala Kralj & Gašper Šantl su kūriniu „Sebi“.

Šį vakarą pasirodžius visiems dalyviams, komisija turėjo užduotį išrinkti du atlikėjus, keliaujančius į superfinalą. Verčiausiais profesionalai išrinko Zala & Gašper bei jau trečiąjį kartą atrankoje dalyvavusią Raiven. Visgi, galutinis verdiktas buvo atiduotas į žiūrovų rankas, o rezultatai parodė, jog pergalę iškovojo Zara & Gašper, surinkę beveik 80% balsų.

Iš Mariboro miesto Slovėnijoje kilę Zala Kralj & Gašper Šantl kaip duetas susikūrė vos prieš metus, kai Zala įrašė vokalą kelioms Gašper parašytoms dainoms. Netrukus atlikėjai kartu išleido kelis kūrinius, o vėliau pasirodė ir dainų rinkinys „Štiri“. Nenuostabu, jog ir „Eurovizijoje“ skambėsiančią dainą „Sebi“ parašė Zala ir Gašper.

Primename, jog pernai Slovėnijai atstovavusi Lea Sirk su kūriniu „Hvala, Ne“ pateko į „Eurovizijos“ finalą ir užėmė 22 vietą. Šiųmetiniai šalies atstovai savo laimę bandys pirmajame konkurso pusfinalyje.

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 5.5.
Iš viso balsų: 29.
Prašome palaukti...
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus