Eyal Nevo, Ido Izsak, Ohad Romano, Daniel Kaminsky nuotr.
Organizavimas

2019 metų „Eurovizijos“ vairas – keturių vedėjų rankose

Izraelio transliuotojas pristatė keturis būsimus šių metų „Eurovizijos“ vedėjus. Dviejų pusfinalių ir finalo metu dienomis išvysime Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar ir Lucy Ayoub.

Bar Rafaeli yra tarptautinis supermodelis iš Izraelio. Moteris turi nemažai renginių vedimo patirties, tarp kurių – šalies „X-Faktoriaus“ versija.  2012 metais televizijoje pasirodė Bar modelių atrankos laida „Million Dollar Shooting Baby“.

Erez Tal televizijoje dirba daugiau nei 25 metus, ne tik vedė, tačiau ir prodiusavo kelis projektus, tarp kurių sėkmingiausio – „The Vault“ – nacionalinės versijos debiutavo daugiau nei 20 šalių. 2018 metais Erez buvo vienas iš „Eurovizijos“ komentatorių.

Azzi Asar yra dar vienas televizijos laidų vedėjas ir scenaristas. „Eurovizijos“ gerbėjams vyras gali būti pažįstamas kaip Izraelio nacionalinės atankos „Rising Star“ vedėjas. „OUT“ žurnalas įtraukė vaikiną į pasaulinį 100 įtakingiausių homoseksualų sąrašą.

Kartu su Azzi žaliajame kambaryje dalyvius kalbinsianti Lucy Ayoub yra laidų vedėja, tačiau populiarumo sulaukė ir merginos įrašai „Youtube“. Praeitais metais Lucy skelbė Izraelio komisijos balsus „Eurovizijos“ finalo metu.

Primename, jog 64-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas gegužės 14-18 dienomis vyks Tel Avive.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus