Hanna Fern & Liamoo. Stina Stjernkvist / SVT nuotr.
Atrankos

Netikėti rezultatai antrajame Švedijos atrankos pusfinalyje

Šį vakarą Malmėje, mieste, kuris prieš 7 metus priėmė „Eurovizijos“ dainų konkursą, vyko antrasis Švedijos nacionalinės atrankos pusfinalis. Septyni dalyviai kovojo dėl dviejų vietų finale ir dar dviejų bilietų į „antrojo šanso“ turą. 

Renginio pabaigoje paaiškėjo, jog nepaisant nepalankių lažybininkų ir žurnalistų prognozių, bilietą į finalą iškovojo penkiolikmetė atlikėja Malou, atlikusi kūrinį „I Do Me“. Antraisiais finalo dalyviais šį vakarą buvo paskelbti Hanna Ferm & Liamoo su daina „Hold You“.

„Melodifestivalen“ veteranas, šeštą kartą atrankoje dalyvaujantis Andreas Johnson bei iš Baltarusijos kilęs atlikėjas Vlad Reiser turės dar vieną progą iškovoti bilietus į finalą, kadangi abu pateko į savaitę prieš finalą vyksiantį „antrojo šanso“ turą.

Deja, tačiau antrą sykį atrankoje laimę bandžiusi lenkė Margaret kiek netikėtai liko penktoje vietoje ir baigė pasirodymą šių metų „Melodifestivalen“. Iš kovos dėl bilieto į Tel Avivą taip pat pasitraukė Jan Malmsjö (6 vieta) ir Oscar Enestad (7 vieta).

Primename, jog prieš savaitę pirmajame atrankos pusfinalyje vietas finale iškovojo Wiktoria ir Mohombi. Švedija savo atstovą „Eurovizijai“ išsirinks kovo 9-tą dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus