Dalyviai

Išgirskite Rusijos atstovo Sergey Lazarev „eurovizinę“ paraišką „Scream“

Rusijos transliuotojas patvirtino, kad Sergey Lazarev antrą kartą gins Rusijos garbę „Eurovizijos“ dainų konkurse. Atlikėjas Tel Avive pristatys kūrinį „Scream“.

2019-uosius galime drąsiai vadinti „eurovizinių“ gandų metais. Vieni iš jų nepasitvirtina, o kiti – virsta tikrove. Kaip ir buvo spėjama, šių metų Lazarevo „eurovizinę“ paraišką ruoš ta pati „svajonių komanda“, kuri buvo atsakinga už Rusijos pasirodymą ir 2016 metais. Primename, kad tą kartą Sergey pavyko laimėti žiūrovų balsavimą. Kūrinio autoriai Filipas Kirkorovas ir Dimitris Kontopulosas šiemet tikisi iškovoti Rusijai pergalę.

Savo karjerą Sergey Lazarev pradėjo dainuodamas duete „Smash!!“ kartu su dainininku Vladu Topalovu, tačiau 2004 metais vaikinų keliai išsiskyrė. Netrukus Sergey sėkmingai pradėjo solinę karjerą, taip pat vedė įvairius televizijos projektus („Maidans“, „Operos fantomas“, „Šok!“), mielai sėdo į komisijos nario kėdę („Ukrainos balsas“, „Noriu pas Meladzę“, „Nustebink mane“), vaidino kine, Maskvos teatre ir įgarsino įvairių animacinių filmų veikėjus. 2008 metais Sergey dalyvavo atrankoje į „Euroviziją“, tačiau jo kūrinys „Flyer“ užėmė tik ketvirtąją vietą, o 2016 metais dainininkas gavo Rusijos transliuotojo pasiūlymą atstovauti šaliai Švedijoje. Surinkęs 491 tašką Sergey galutinėje rezultatų lentelėje užėmė trečią vietą, užleisdamas pozicijas tik australei Damy Im ir ukrainietei Jamalai.

Papildymas. Ką tik buvo oficialiai pristatyta Rusijos paraiška. Sergey Lazarev Tel Avive atliks dramatišką baladę „Scream“. Kūrinio vaizdo klipe pasakojama dvasiškai augančio veikėjo istorija, kuris kovoja su baimėmis, kamuojančiomis žmogų nuo vaikystės. „Būtent kovojant su savimi galima pažinti savo jėgas ir galimybes. Mūsų atstovas – Sergey, taip pat visą gyvenimą įveikinėja kliūtis, stodamas į kovą su sunkumais“, – pasakojama Rusijos transliuotojo pranešime.

Kviečiame įvertinti Rusijos paraišką:

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 6.4.
Iš viso balsų: 100.
Prašome palaukti...
YouTube player

Primename, kad prieš „eurovizinio“ kūrinio paskelbimą Rusija lažybų bendrovių buvo vertinama kaip pagrindinė kandidatė laimėti „Euroviziją“. Kaip manote, ar rusai turi šansų išplėšti antrą pergalę tarptautiniame muzikos konkurse?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Natalija
Natalija
prieš 4 metus

Graži daina ir labai geras pasirodymas
♥️♥️♥️

Nata
Nata
prieš 4 metus

Super daina♥️

Bronius
Bronius
prieš 4 metus

Pirmiausia reiktų Amerikai paklust, tada galima būtų ir apie laimėjimus galvot. Tam reikalui yra komisijos narei, kurie visad pastatys Rusiją į galą. GAILA, TOKIA ŠIŲ LAIKŲ POLITIKA… Š L Y K Š T U ! ! !

Aušra
Aušra
prieš 4 metus

Labai jau jo visos dainos viena į kitą panašios… Jurijaus neprasčiau atliekama daina…

Mykolas
Mykolas
prieš 4 metus

Tikrai tobulas vokalas ir puikus dainos atlikimas , tačiau nemanau , kad tai sužavės Lietuvos komisijos narius . Jie kaip visuomet skirs mažiausiai balų. Gaila , kad taip bus vertinamas geras vokalas ir puikus dainininkas.

Rita
Rita
prieš 4 metus

NUOSTABUS DAINININKAS?… IR JO VISOS DAINOS – SUPER???…

Mantas
Mantas
prieš 5 metus

Nuostabi daina, tikras PURE ART! 2016 buvo visiškai niekinė daina su beprasmiškais žodžiais bei popsiniu skambesiu. O čia tikras šedevras. Neveltui ney rybako širdį palietė ką jis parodė savo instagtamo poste. Labai neobjektyvu būtų įvertint Run With The Lions aukščiau už Scream

Vee
Vee
prieš 5 metus

Bilanas 2 😀

Fanė
Fanė
prieš 5 metus

Myliu šį atlikėją, šaunu, kad vėl dalyvauja ?