Thomas Ramstorfer nuotr.
Dalyviai

Pristatytas kūrinys, kurį Austrijos atstovė PAENDA atliks Tel Avive – įvertinkite „Limits“!

Austrijos nacionalinis transliuotojas paskelbė, jog 2019 metų „Eurovizijoje“ šaliai atstovaus atlikėja PAENDA. Atlikėja Tel Avive atliks kūrinį „Limits“, kuris bus pristatytas per artimiausias savaites.

Nenuostabu, kad Austrija ir vėl savo atstovą rinkosi uždaru būdu – pastaruosius du metus šalies atstovai pasiekė konkurso finalą, o pernai Lisabonoje pavyko iškovoti net trečią vietą.

Gegužę „Eurovizijos“ scenoje dainuosianti PAENDA (tikrasis vardas – Gabriela Horn) pirmuosius kūrinius parašė būdama vos 14-kos metų. Tuo pat metu mergina mokėsi groti pianinu bei gitara. Supratusi, kad muzika nėra tik hobis, būsimoji Austrijos atstovė išvyko į Vieną studijuoti džiazo. 2015 metais Gabriela pasivadino PAENDA ir savo kūryba pradėjo žavėti Austrijos publiką. Atlikėja jau yra išleidusi vieną albumą, o gegužės mėnesį pasirodys ir antrasis dainų rinkinys.

Papildymas. Šį rytą vienoje iš Austrijos radijo stočių konkurso gerbėjai pagaliau galėjo išgirsti Austrijos garbę ginsiantį kūrinį „Limits“. Kaip teigia PAENDA, ši daina yra apie sunkumus, su kuriais susiduria pati atlikėja bei kiti muzikantai; apie jų silpnybes bei nuovargį, kurį jie patiria pasiekę savo limitą. „Limits“ taip pat atsidurs atlikėjos albume „Evolution II“, kuris bus išleistas balandžio 26 dieną.

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 5.9.
Iš viso balsų: 23.
Prašome palaukti...
YouTube player

PAENDA pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 16 dieną. Austrijos atstovė dainuos pirmoje renginio pusėje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus