Dalyviai

Garsusis Suomijos didžėjus Darude ir vokalistas Sebastian Reyman išbandys sėkmę „Eurovizijoje“

Po kelis mėnesius trukusios tylos YLE paskelbė, kad Suomijai 2019 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Darude ir Sebastian Reyman.

Kaip ir pernai, suomių televizija YLE atstovą „Eurovizijai“ išrinko uždaruoju būdu. Konkursinis šalies kūrinis bus išrinktas kovo 2 dieną vyksiančio „UMK“ atrankos finalo metu. Renginys pirmą kartą vyks Turku mieste, o vedančiaisiais taps Krista Siegfrids, Christoffer Strandberg ir Mikko Silvennoien. Tarptautinė komisija ir žiūrovai rinksis iš trijų dainų, kurios bus paskelbtos vasario 8, 5 ir 22 dienomis.

Darude pseudonimu prisistatantis 43-ijų Ville Virtanen yra garsus didžėjus ir muzikos prodiuseris. Muzikanto pirmasis darbas „Sandstorm“ 1999 metais sulaukė pasaulinės šlovės, o po metų išleistas albumas buvo parduotas beveik milijono tiražu. Darude savo sąskaitoje taip pat turi kelis suomių EMMA apdovanojimus.

YouTube player

Sebastian Reyman yra vokalistas ir aktorius, labiausiai žinomas dėka poproko grupės „The Giant Leap“. 2010 metais atlikėjas vadovavo Helsinkio komandai „Chorų karuose“, o pastaruosius kelerius metus sutelkė dėmesį į vaidybą serialuose „Puls“ ir „Ex-onnelliset“.  Verta paminėti, kad Sebastian jau anksčiau bendradarbiavo su Darude. Kviečiame išgirsti jų bendrą darbą „Moments“.

YouTube player

Suomijos atstovai pasirodys gegužės 14 dieną vyksiančio pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu. Kaip vertinate YLE televizijos pasirinkimą? Laukiame nuomonių komentarų skiltyje!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus