MKT nuotr.
Dalyviai

Maltos „X-Faktoriaus“ nugalėtoja ir šalies atstove „Eurovizijoje“ tapo Michela Pace

Šiandien baigėsi pirmą kartą Maltoje surengto projekto „X-Faktoriaus“ sezonas, kuriame atlikėjai taip pat kovojo dėl galimybės atstovauti šaliai „Eurovizijoje“. Iš keturių finale likusių dalyvių, nugalėtoja tapo Michela Pace. 

Po kelių nesėkmingų metų „Eurovizijoje“, Malta savo atstovą nusprendė rinkti būtent šio populiaraus televizijos šou pagalba. Teisėjų kėdes užėmė šalyje populiarūs atlikėjai, tarp kurių ir du kartus šaliai atstovavusi Ira Losco. Šio vakaro finale likę keturi dalyviai buvo eliminuojami po vieną – pirmiausia iš kovos pasitraukė Petra, vėliau Nicole. Po paskutinės dvikovos paaiškėjo, jog per žingsnį nuo pergalės liko Owen, o nugalėtoja buvo paskelbta Michela.

17-metė atlikėja jau nuo pirmos perklausos „X-Faktoriuje“ sulaukė susidomėjimo ne tik Maltoje, tačiau ir už jos ribų – merginos atliktas Bonnie Tyler kūrinys „Ecplise Of The Heart“  buvo pasidalintas „X-Factor Global“ puslapyje. Šiemet „Eurovizijoje“ pasirodysianti Michela jau anksčiau yra bandžiusi laimę išvykti į konkursą – 2017 metais mergina buvo prelimiariame Maltos atrankos dalyvių sąraše, tačiau nepateko tarp galutinių 12-kos finalistų.

Kūrinys, su kuriuo Michela pasirodys „Eurovizijoje“, paaiškės kiek vėliau.  Kol kas kviečiame išvysti kelis merginos pasirodymus „X-Faktoriuje“:

YouTube player
YouTube player

Primename, jog pernai Lisabonoje Christabelle su „Taboo“ į finalą nepateko.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus