Lauris Vīksne nuotr.
Atrankos

Latvija išsirinko pirmuosius „Supernova 2019“ finalininkus

Savo nacionalinę atranką „Supernova“ šįvakar pradėjo mūsų kaimynai latviai. Aštuoni konkursantai kovojo dėl galimybės patekti į vasario 16-ąją vyksiantį finalą, tačiau fortūna šypsojosi tik keturiems. Vietas finale užsitikrino Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Aivo Oskis ir grupė Laime Pilnīga“.

Mažiausiai palaikymo pusfinalyje sulaukę Elza Rozentāle, Alekss Silvers, Līga Rīdere ir Kris & Ozsavo pasirodymą šių metų Latvijos atrankoje jau baigė.

Balsavimo tvarka išliko tokia pati kaip ir pernai – dalyvius vertina ne tik komisija, bet ir žiūrovai, kurie savo balsus gali skirti ne tik skambindami ar siųsdami SMS žinutes, bet ir portale supernova.lsm.lv, o taip pat klausydami konkursinių dainų „Spotify“ platformoje.

Lieka neaišku, kokias vietas dalyviai užėmė šiame pusfinalyje, nes visi rezultatai bus paskelbti po finalo. Tiesa, šio pusfinalio nugalėtoju buvo paskelbta grupė Laime Pilnīga“, laimėjusi tiek komisijos, tiek ir žiūrovų balsavimą.

Vakaro laimingųjų pasirodymai:

Samanta Tīna – Cutting The Wire“:

YouTube player

Edgars Kreilis – Cherry Absinthe“:

YouTube player

Aivo Oskis – Somebody’s Got My Lover“:

YouTube player

Laime Pilnīga – „Awe“:

YouTube player

Savo konkurentus jie sužinos jau kitą šeštadienį, kuomet prie finalininkų prisijungs dar keturi „Supernova 2019“ dalyviai.

Pastaruosius dvejus metus latvių atstovai neįveikdavo „Eurovizijos“ pusfinalio barjero. Kaip manote, ar kuris nors iš šio vakaro nugalėtojų gali sugrąžinti Latviją į „Eurovizijos“ finalą?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus