ČT nuotr.
Atrankos

Susipažinkite su pretendentais atstovauti Čekijai

Čekijos televizija sulaukė daugiau nei 300 paraiškų iš atlikėjų, norinčių dalyvauti 2019 metų „Eurovizijoje“. Iš visų kandidatų buvo atrinkti vos aštuoni.

Šiemet galutinį rezultatą ir vėl lems komisija ir žiūrovai, tačiau nacionalinis finalas nevyks, o balsavimas vyks internete. Šiuo metu kas dieną yra skelbiami tarptautinės komisijos favoritai, o nugalėtoją Čekijos televizija paskelbs jau kitą pirmadienį. Kol kas kviečiame susipažinti su kandidatais atstovauti šiai šaliai.

Vieni iš dalyvių, Čekijoje gerai žinoma vaikinų grupė iš Tršineco miesto „Lake Malawi“ susikūrė 2013 metais ir jau yra išleidusi net 2 albumus. Šių metų Čekijos ,,Eurovizijos“ atrankoje jie dalyvauja su daina ,,Friend of a Friend“.

YouTube player

Dar vienas atlikėjas, tai 24-erių metų Jakub Ondra. Jis yra išleidęs ne vieną dainą tiek čekų, tiek anglų kalbomis, o 2017 metais pristatė pirmąjį albumą „Old Town Square”. Šis atlikėjas nacionalinės ,,Eurovizijos“ atrankos sceną išbando su daina ,,Space Sushi“.

YouTube player

Kitas kandidatas yra Tomáš Boček. Atlikėjas gimė 1993 metais, baigęs mokyklą jis studijavo mediciną, tačiau muzikos nepamiršo. Jis ne tik dainuoja, bet ir groja fortepijonu, gitara, mušamaisiais ir kitais instrumentais. Atrankoje dalyvauja su daina ,,Don’t Know Why”.

YouTube player

Pam Rabbit „Eurovizijoje“ dalyvavo 2018 metais kaip Mikolo Josefo pritariančioji vokalistė, o šiemet ji kovoja dėl vietos didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje kaip pagrindinė vokalistė su daina ,,Easy To Believe“.

YouTube player

Jara Vymer yra dar vienas atlikėjas, dalyvaujantis Čekijos ,,Eurovizijos“ atrankoje. Vyras gimė Kosta Rikoje, tačiau būdamas vienerių su tėvais persikraustė gyventi į Čekiją. Jara labai norėtų išmokti groti gitara ir fortepijonu, bet dabar didžiąją dalį savęs atiduoda dainavimui ir kūrybai. Nacionalinėje atrankoje pasirodo su daina ,,On My Knees“.

YouTube player

Dar viena Čekijos ,,Eurovizijos“ atrankos dalyvė yra Barbora Mochowa. Atlikėja 1993 metais gimė Trutnove. Būdama 7-nerių metų pasirodė televizijoje ir nuo to laiko dalyvavo įvairiuose projektuose, konkursuose, tad Čekijoje ji yra atpažįstama asmenybė. Dėl kelialapio į Tel Avivą kovoja su kūriniu „True Colors“.

YouTube player

Jauna atlikėja Hana Barbara gyvena Prahoje. Jos atliekama daina „Poslední slova tobě“ vienintelė iš visų 8-ių dalyvių dainų yra atliekama čekų kalba.

YouTube player

2014 metais Čekijos-Slovakijos balse sužibo ir ketvirtą vietą užėmės atlikėja Andrea Holá, kuri šiųmetinės ,,Eurovizijos“ atrankoje dalyvauja su daina ,,Give Me A Hint“.

YouTube player

Čekija „Eurovizijoje“ dalyvavo jau septynis kartus. Geriausią rezultatą pasiekė Mikolas Josef su daina „Lie to me“. Praeitais metais Lisabonoje jis užėmė 6-ąją vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus