AVROTROS nuotr.
Dalyviai

Nyderlandų pasirinkimas Tel Avivo „Eurovizijai“ – Duncan Laurence

Nyderlandų „AVROTROS“ transliuotojas paskelbė savo atstovą kitų metų „Eurovizijoje“. Juo tapu šalies publikai mažai žinomas atlikėjas Duncan Laurence.

Tel Avivo scenoje dainuosiantis vaikinas sužavėjo „AVROTROS“ komisiją savo išskirtiniu balsu bei asmenybe. Kūrinys, skambėsiantis „Eurovizijoje“ taip pat yra išrinktas, tačiau publikai bus pristatytas tik kovo 7 dieną.

Šiemet Tilburgo „Roko Akademiją“ baigęs Duncan Laurence, kurio tikrasis vardas yra Duncan De Moor, prieš kelis metus dalyvavo „Nyderlandų Balso“ projekte ir pateko į „The Common Linnets“ narės Ilses DeLang komandą. Atlikėjas savo kelionę šou baigė pusfinaliuose. Duncan yra ne tik atlikėjas, tačiau ir kūrėjas bei muzikos prodiuseris.

Atlikėjo “akloji perklausa“ projekte „Nyderlandų Balsas“:

YouTube player

Septintus metus iš eilės Nyderlandų atstovas buvo išrinktas uždarai, ir panašu, didesnės priežasties grįžti prie nacionalinio finalo nėra – net penki iš šešių paskutinių Nyderlandų atstovų pasiekė „Eurovizijos“ finalą.

Primename, jog pernai Lisabonoje antrą kartą konkurse pasirodęs Waylon su kantri stiliaus daina „Outlaw In ‘Em“ iškovotojo vietą finale ir užėmė 18 vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus