eurovision.tv nuotr.
Dalyviai

Naujoji Valentina? San Marinui „Eurovizijoje“ vėl atstovaus Serhat

Vos prieš keletą minučių San Marino transliuotojas RTV paskelbė, kad šalies atstovu 2019 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse bus Serhat, šaliai jau atstovavęs 2016 m. Stokholme vykusiame konkurse. 

Nors atlikėjas atstovaus San Marinui, su šia mikrovalstybe jis neturi nieko bendra. Serhat gimė ir užaugo Turkijoje, o savo muzikinę karjerą tęsė Prancūzijoje ir Vokietijoje, jo išleistos dainos ne kartą skambėjo šių šalių, o taip pat Belgijos, Italijos bei gimtosios Turkijos topuose. Dainas jis atlieka keliomis kalbomis – turkų, anglų, prancūzų ir rusų.

Kviečiame prisiminti atlikėjo pasirodymą 2016 m. „Eurovizijoje“. Nors patekti į finalą jam ir nepavyko, pusfinalyje užimta 12-a vieta yra vienas iš geriausių rezultatų, kuriuos San Marinui pavyko pasiekti konkurse.

YouTube player

Įdomu tai, kad šį rudenį Serhat išleido singlą su 2015-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtoja Helena Paparizou. Galbūt šis žingsnis bus pranašiškas ir Serhat, kaip ir graikei, pavyks puikiai pasirodyti konkurse? Daina, kurią Serhat atliks Tel Avive bus pristatyta šiek tiek vėliau.

YouTube player

Priminsime, kad pernai šaliai atstovavo Jessika su Jenifer Brening su daina „Who We Are“. Surinkusios vos 28 balus merginos pusfinalyje užėmė priešpaskutinę vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus