Atrankos

Nacionalinė atranka: paskelbti trys nauji dalyviai, Monika Marija atliks du kūrinius

Šiandien Lietuvos televizija pranešė, kad prie nacionalinės atrankos prisijungs trys dalyviai, o Monika Marija nusprendė kovoti su dviem konkursiniais kūriniais.

Lietuvos nacionalinio transliuotojo spaudos pranešime atskleidžiama, kad konkurse nusprendė dalyvauti Sasha Song su atlikėja Dovile, grupė „120“ ir Linas Jakštys.

Sasha Song yra gerai žinomas „Eurovizijos“ pasaulyje – dainininkas atstovavo Lietuvai 2009 metais. Anglų ir rusų kalbomis atliktas kūrinys „Love“ finale užėmė 23-ią vietą. Vėliau atlikėjas kelis kartus vėl bandė iškovoti kelialapį į tarptautinį konkursą, pasirodydamas tiek solo, tiek duetu su kitais atlikėjais. Tiesa, nei naujos dainos, nei nudegintos galūnės nepadėjo atlikėjui įgyvendinti savo planų. Kokioms aukoms dainininkas pasiryš šį kartą?

Eurovision.tv nuotr.

Duetas „120“ buvo laimėjęs „X faktorių“, o vyrukus prodiusuojantis Saulius Urbonavičius-Samas prasitarė, kad jaunuoliai pristatys nuotaikingą ir užvedantį kūrinį. Pasirodymas neva turėtų tapti protestu prieš švedų „štampuojamus“ klišinius šlagerius. Nejaugi išgirsime lietuviškąjį „Love, Love, Peace, Peace“ hito analogą?

Grupės „120“ asmeninio archyvo nuotr.

Daugelio muzikinių projektų dalyvis Linas Jakštys nusprendė kelti atrankos nusikalstamumo lygį. Kaip ir Monika Marija, dainininkas pristatys kūrinį apie nusikaltimui prilyginamiems jausmams, pavadinimu „Criminal love“. Kažin, kurio dalyvio daina pasieks geresnį rezultatą?

Youtube.com nuotr.

Tuo tarpu, didėjančią konkurenciją pajutusi Monika Marija pareiškė, dalyvausianti konkurse iš karto su dviem kūriniais, tad LRT eteryje netrukus išgirsime ne tik „Criminal“, tačiau ir klausytojų jau pamėgtą „Light On“. Belieka tikėtis, kad tokiu sprendimu dainininkė nutrauks aršias gerbėjų diskusijas ir dviejų dainų palyginimus. Galutinį verdiktą paskelbs komisijos ir žiūrovų balsai.

YouTube player

Primename, kad antra Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida bus transliuojama jau šį šeštadienį 21.00 val. Nepraleiskite!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus