Eurodiena.lt

Tapk didžiausio Lietuvos „Eurovizijos“ naujienų portalo dalimi!

„Eurodiena“ ruošiasi naujam „Eurovizijos“ sezonui ir kviečia prie savo komandos prisijungti iniciatyvius konkurso gerbėjus.

Rašai tekstus, puikiai kalbi viešai, esi socialinių tinklų guru, o galbūt mėgsti fotografuoti, filmuoti ir dirbti su grafika? Siūlome neįkainojamą galimybę realizuoti save! Prisijungęs prie „Eurodienos“ komandos ne tik pasisemsi daugiau žinių, tačiau įgysi naujų draugų ir pažinsi „Eurovizijos“ užkulisius iš arčiau.

„Eurodiena“ kviečia užimti šias pozicijas:

Redaktorius / reporteris / žurnalistas – jeigu nekantrauji rašyti konkurso naujienas, straipsnius, apžvalgas, pranešimus socialiniams tinklams, imti interviu ar rengti vaizdo reportažus.

Kalbos redaktorius – puiki galimybė tobulinti savo puikias lietuvių kalbos žinias, tikrinant ir taisant „Eurodienos“ tekstus ir ruošiant pasikartojančių klaidų bei rašymo stiliaus gaires kitiems kolegoms.

Fotografas / operatorius – jeigu rankose tvirtai laikai optinę techniką, sugebi užfiksuoti išskirtinius kadrus ir norėtum papildyti savo darbų portfelį „eurovizinių“ renginių akimirkomis.

Grafikos dizaineris – jeigu nori kurti „Eurodienos“ vizualinį stilių, grafiką mūsų svetainei, socialiniams tinklams bei suvenyrams.

Veikla „Eurodienos“ komandoje yra savanoriška ir neapmokama, tačiau mainais siūlome neįkainojamą patirtį, patyrusių komandos narių mentorystę ir galimybę įgyvendinti savo idėjas plėtojant bei kuriant „Eurodieną“ kartu su mumis.

Nedvejok ir siųsk laisvos formos prisistatymą į info@eurodiena.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus