Vedėjai / Asmeninio archyvo nuotr.
Atrankos

Paskelbti nacionalinės atrankos vedėjai, kitą savaitę – pirmos laidos filmavimas

LRT televizija paskelbė 2019 metų Lietuvos nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ vedėjų vardus: jais tapo radijo ir televizijos laidų vedėjai Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Masalskis.

Nors ši vedėjų pora dirbs kartu pirmą kartą, tačiau kiekvienas iš jų yra gerai pažįstamas „Eurovizijos“ žiūrovams. Buvusi „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė vedė atranką prieš dvejus metus, o Giedrius – 2010 metais, tuomet taip pat skelbė Lietuvos balsus.

Abu vedėjai džiaugiasi konkurso organizatorių sprendimu ir negaili vienas kitam pagyrų. LRT.lt portalui Giedrius atskleidė, visuomet esąs suinteresuotas pažinti naujus veidus, sprendimus ir partnerius, o Gabrielė prisipažino, labiausiai mėgstanti adrenalino jausmą neplanuotų situacijų metu.

Primename, kad atlikėjai ir kompozitoriai paraiškas galėjo teikti iki gruodžio 10 dienos. Iki šiol viešai savo norą dalyvauti atrankoje buvo pareiškę Monika Marija, Jurgis Brūzga, grupės „Twosome“ ir „MaNNazz“.

Pirmas atrankų filmavimas suplanuotas kitą savaitę, o išvysti jį per televiziją galėsite iš karto po Naujųjų metų. Būsimas šalies atstovas „Eurovizijoje“ paaiškės vasario 23 dieną.

YouTube player

Šaltinis: LRT.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus