LTV nuotr.
Atrankos

Latvija: paskelbti „Supernova 2019“ kūriniai

Latvijos nacionalinis transliuotojas paskelbė 33 kūrinius, kurie pretenduoja skambėti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje „Supernova 2019“.

Iš viso penktam sezonui organizatoriai sulaukė 83 paraiškas, iš kurių taisykles atitiko 64 kūriniai. Šiemet atrankos rengėjai sulaukė šiek tiek mažiau paraiškų, kadangi skirtingai nuo praeitų metų visi muzikantai turėjo siųsti kūrinių galutines, o ne demo versijas.

Perklausų metų muzikos ekspertų komisija iš 64 dainų išrinko 33 geriausias. Paaiškėjo, kad į „eurovizinę“ kovą sugrįžta atrankų „veteranai“ Samanta Tina ir Markus Riva, taip pat seniau konkurse pasirodę Kris & Oz, Miks Dukurs, Miks Galvanovskis ir Edgars Kreilis.

„Supernova 2019“ grojaraštis:

YouTube player

Nuo šiandien iki lapkričio 30 d. 12.00 val. visi norintys gali balsuoti ir tokiu būdu padėti komisijai nuspręsti, kurios dainos turi pasiekti televizijos eterį. Klausytojai, prisijungę per savo „Facebook“,  „Twitter“ arba „Draugiem“ profilį turi galimybę balsuoti „Už“, „Prieš“ arba „Susilaikyti“.

BALSUOTI

Gruodžio 5 dieną LTV paskelbs galutinį 16-os konkursinių kūrinių sąrašą, o pirmas „Supernovos“ pusfinalis suplanuotas sausio 26 dienai.

Publicada por Supernova 2019 en Lunes, 15 de enero de 2018

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus