EBU nuotr.
Post Scriptum

„Eurovizijos“ žvaigždės atvyksta į Lietuvą!

Ieva Zasimauskaitė kartu su LRT televizija kviečia visus į gruodžio 16 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį „Eurovision Afterparty“ koncertą. 

Žadama, kad į renginį atvyks daugelis šiemet Lisabonoje pasirodžiusių atlikėjų, tarp jų ir gausaus lietuvių palaikymo sulaukę Cesár Sampson (Austrija), Laura Rizzotto (Latvija), Ryan O’shaughnessy (Airija), Elina Nechayeva (Estija).

Šiuo renginiu Ieva kartu su visa komanda ir konkurso metu draugais tapusiais atlikėjais bandys perduoti savo patirtį ir patyrimus naujam šalies atstovui ir dar kartą visiems priminti, kokia ypatinga šiemet Lietuvai buvo „Eurovizija“. Primename, kad Ievos nuoširdus ir jaudinantis pasirodymas sulaukė daug šiltų atsiliepimų, o po pirmojo pusfinalio lažybų bendrovės Lietuvai prognozavo finale užimti aukščiausias pozicijas.

Organizatoriai  tikisi, jog į Kauną taip pat atvyks konkurso gerbėjai ir spaudos atstovai iš visos Europos.

„Aš noriu, kad Jūs būtumėt šalia ir pajustumėt, tai ką aš jaučiau Lisabonoj. Noriu, kad kiekvienas iš Jūsų galėtumėt prisiliesti prie šio muzikinio nuotykio kuo arčiau”, – sako Ieva Zasimauskaitė, savo ištikimiausiems gerbėjams sudaranti išankstinę galimybę nusipirkti ribotą kiekį brangiausių „Fanų zonos“ bilietų prie pat scenos vos už 15 eurų. Oficiali bilietų prekyba startuos nuo rugsėjo 24 d. Daugiau informacijos rasite bilietų platintojo bilietai.lt tinklalapyje.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus