Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Asmeninių repeticijų maratoną užbaigia Prancūzija ir Italija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteriai Kristina ir Tautvydas.

Toliau į sceną šiandien lipo „Eurodienos“ skaitytojų favoritai – Prancūzijos atstovai „Madame Monsieur“. Pasirodymas nuo pirmos repeticijos smarkiai nepasikeitė, atlikėjai vilki tuos pačius drabužius, scenoje iš pradžių vyrauja tamsus apšvietimas, kurį pasirodymo gale pakeičia auksinės šviesos. Kūrinio pradžioje scena yra padengta dūmais.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Smagu matyti, jog prancūzų pasirodyme buvo pataisytas kamerų darbas – nebėra tam tikrų klaidų, bendras vaizdas atrodo tolygiai ir efektyviai. Vis dar manau, jog įvertinti šio kūrinio potencialą bus galima tik išvydus jį kartu su arenos auditorija, kuri tikrai yra svarbi pasirodymo dalis.


Aštuonias dienas trukusį asmeninių repeticijų maratoną užbaigė Italija. Pasirodymas išliko nepakitęs – pasirodymo metu matome vaizdo projekcijas, kuriose rodomi dainos žodžiai įvairiomis kalbomis. Filmuojant daugelyje kadrų Italijos atstovai yra vienoje ekrano pusėje, o projekcijos atsiranda kitoje.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Vaikinai šiandien vilkėjo kitokius drabužius nei penktadienio repeticijos metu. Deja, tačiau Ermal vokalas neskambėjo taip puikiai, kaip norėtųsi – atlikėjas vienu metu pamiršo laiku pradėti dainuoti, taip pat ne itin švariai skambėjo ir jo aukštos natos. Visgi, pasirodymas yra įdomus ir dramatiškas, belieka tikėtis, kad generalinių repeticijų ir finalo metu vokalai skambės užtikrintai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus