Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Scenoje antrą sykį pasirodė Ispanijos ir Vokietijos atstovai

iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Antrojoje Ispanijos atstovų Alfred & Amaia repeticijoje matome nedidelius pakitimus. Tamsioje scenoje atlikėjai kūrinį pradeda skirtingose pusėse, tačiau vėliau susitinka viduryje. Šį sykį atlikėjai daugiau bendravo tarpusavyje, didesnę kūrinio dalį laikėsi už rankų ar buvo apsikabinę. Alfred ir Amaia taip pat vilkėjo ir kitokius drabužius nei penktadienio repeticijoje – baltą kostiumėlį mergina iškeitė į juodą suknelę su auksinės ir sidabrinės spalvos raštais, o vaikinas šiandien buvo su mėlynu kostiumu.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Abiejų atlikėjų balsai skambėjo puikiai, o nuolatinis poros bendravimas scenoje ir įdomūs filmavimo kadrai sukuria itin jaukią atmosferą. Minimalistinis, tačiau nuoširdus pasirodymas, suvirpinsiantis ne vieną širdį.


Dar vienas lyrinis pasirodymas – šį sykį pasirodo Vokietijos atstovas Michael Schulte. Antrosios repeticijos metu didesnių pakitimų neišvydome. Atlikėjas juodoje scenoje vienas, už jo pastatytame dideliame ekrane matome įvairias projekcijas, vėliau gerbėjų siųstas savo tėčių nuotraukas. Manau, kad į pasirodymą dėmesį atkreipti tikrai padės būtent vizualizacijos, kadangi jos ne tik atrodo gražiai, bet ir perteikia kai kurias dainos eilutes.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Kūrinio pradžioje Michael yra dažniausiai filmuojamas iš arti, o kulminacijos metu scena nusidažo raudonai. Šios dienos pasirodyme jautėsi didesnis emocinis užtaisas, tad bendras įspūdis buvo geresnis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus