Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Asmenines repeticijas tęsia Latvija ir Švedija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Po ekspresyviųjų Vengrijos atstovų, eilė pasirodyti „Altice“ arenoje atėjo kaimyninei Latvijai. Šalies garbę konkurse gina Brazilijoje gimusi ir Jungtinėse Amerikos Valstijose augusi Laura Rizzotto. Antroji repeticija didelių pokyčių neatnešė. Dėl techninių problemų repeticijos metu Laura kurį laiką tiesiog viena stovėjo scenoje ir be muzikos (ar žodžių) repetavo dainos scenografiją. Galbūt dėl to, užgrojus muzikai, kiekvienas jos judesys atrodė nenatūraliai, milijoną kartų repetuotas, bet nenuoširdus.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Scenoje ir Lauros aprangoje vyrauja vien tik raudona spalva, tad po kelių sekundžių žiūrėjimo į ekraną paskausta akis. Merginos vokalas šiandien neskambėjo itin švariai, vietomis atlikėja labiau koncentravosi į scenografiją, o ne į savo balsą. Visu pasirodymu ir apranga Laura siekia save pavaizduoti kaip trapią būtybę, bet, mano manymu, jai tai sunkiai pavyksta. Kitą ketvirtadienio vakarą Latvija tikrai turės keblumų peržengti šio pusfinalio ribą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0 %. NE: 100 %.


Praktiškai nėra net ką pasakyti apie antrąją Švedijos repeticiją – ekranuose matytas vaizdas labai minimaliai pasikeitė nuo regėto prieš porą dienų ir netgi nuo nacionalinės atrankos „Melodifestivalen“.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Benjamin užtikrintai jaučiasi scenoje, nebijo flirtuoti su kameromis. Vaizdas viso pasirodymu metu beveik nesikeičia – matome pagrindinį dainininką šokantį tarp horizantalių šviesų, bet dėl dinamiško filmavimo tai netampa nuobodu.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus