Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrosios Maltos ir Vengrijos repeticijos

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Kristina.

Maltos pasirodyme didelių pasikeitimų nebuvo. Scenoje matome tokias pačias projekcijas LED ekranuose, dominuoja juoda, mėlyna ir raudona spalvos. Tiesa, gana smarkiai pasikeitė kamerų darbas – matome žymiai efektyvesnį ir dinamiškesnį bendrą pasirodymo vaizdą. Ekrane matomos širdies bei žemės planetos projekcijos šį kartą buvo savose vietose.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Christabelle vokalas šiandien skambėjo švariai ir užtikrintai. Atlikėja taip pat atrodė charizmatiška ir pasitikinti savimi.

YouTube player

Ar pateks į finalą? TAIP: 50 %. NE: 50 %.


Po pietų pertraukos į sceną žengė Vengrijos atstovai „AWS“. Grupės pasirodyme jokių pasikeitimų nebuvo, o kamerų darbas ir apšvietimas atrodė puikiai. Taip pat pagrindinio atlikėjo ir pritariančių balsų vokalai skambėjo gerai, tik galbūt šiek tiek reikėtų suderinti mikrofonų garsumą, nes vietomis pritariantieji užgožia pagrindinio dainininko balsą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Paskutinio bandymo metu pasirodyme buvo panaudoti visi suplanuoti pirotechnikos elementai, kurie tiek arenoje, tiek ekranuose atrodė įspūdingai ir spaudos centre buvo palydėti gausiais plojimais. Nors vengrų daina šiemet dėl savo muzikos stiliaus patiks ne visiems, jų pasirodymas tikrai įsimins.

Ar pateks į finalą? TAIP: 75 %. NE: 25 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus