Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Asmeninių repeticijų maratoną „Altice“ arenoje tęsia Nyderlandų ir Australijos atstovai

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Nyderlandų garbę konkurse ginantis Waylon didelių pokyčių į savo pasirodymą neįnešė.  Kūrinys prasideda atlikėjui ir jo komandos nariams stovint ant didelės platformos, o scena tuo metu skendi dūmuose. Vokalai skamba užtikrintai, o ir bendras vaizdas yra gan skoningas – jeigu net iš pradžių sceninė apranga atrodė šiek tiek keistai, ji labai dera prie bendros dainos nuotaikos.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šokėjai daug ir energingai juda po sceną, deja, jų šokio judesiai neprimena nė vieno mums žinomo šokio, labiau – roboto judesius. Gerai, kad šis „šokis“ tęsiasi keletą sekundžių! Pats pasirodymas spinduliuoja teigiamą energiją ir nors daina „Outlaw in ‘em“ neturi potencialo užkariauti šokių aikštelių visoje Europoje, susirinkusiuosius prie televizijos ekranų tikrai privers bent jau palinguoti susėdus ant sofų!

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.


Ketvirtoji Australijos į „Euroviziją“ deleguota atstovė Jessica Mauboy repeticiją pradėjo nestipriai vokaline prasme – merginai sunkiai sekėsi valdyti balsą ir derinti jį prie gan intensyvios choreografijos. Už atlikėjos nugaros stovi projekcija sudaryta iš LED lempučių, kurios ritmiškai mirksi su melodija.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Gan keistas sprendimas Jessicą milžiniškoje konkurso scenoje pastatyti vienui vieną – matosi, jog jai sunkiai sekasi išnaudoti visą erdvę. Spalvų gama, naudota pasirodyme, išlieka tokia pati – purpurinė su mėlynais atspalviais, o pasirodymą antroje pusėje pagyvina gausi pirotechnika. Šalies pasirodymas yra tikrai skoniningai surežisuotas, belieka tikėtis jog atlikėja įveiks jaudulį ir antrojo pusfinalio metu nereiks laukti kūrinio pabaigos, iki kol ji suvaldys savo balsą. Turbūt nereikia nė abejoti, jog šią dainininkę tikrai išvysime kitą šeštadienį vyksiančio finalo metu – visus sceninius ir vokalinius netobulumus kompensuos per kraštus ir per televizijos ekranus besiveržianti dainininkės charizma.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus