Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Jau septintąją repeticijų dieną pradeda Rusija ir Moldova

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Kristina.

„Eurovizijos“ karštinė įpusėjo – šiandien septintoji asmeninių repeticijų diena, kurią pradėjo atstovai iš Rusijos ir Moldovos.

Rusijos pasirodyme matome kelis pakeitimus – Julija vilki kitokią suknelę, atlikėjos mikrofonas pritaisytas prie stovo, šiek tiek primenančio stalinę lempą, taip pat truputį patobulintas kamerų darbas.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodyme taip pat pakeistas apšvietimas, matome daug mėlynos, žalios ir geltonos spalvos, tačiau bendras vaizdas atrodo itin tamsiai, dėl to scenoje net sunku įžiūrėti pritariančiuosius atlikėjus ar šokėjus. Trečiojo bandymo metu buvo išbandytas šiek tiek šviesesnis apšvietimas, kuris atrodo žymiai geriau.

YouTube player

Ar pateks į finalą? TAIP: 50 %. NE: 50 %.


Po dramatiško Rusijos pasirodymo, visiškai kitokią nuotaiką į sceną atneša Moldovos atstovai „DoReDoS“. Didelių pakitimų nuo pirmosios repeticijos nematome, išskyrus šiek tiek kitokį kamerų darbą, kuris atrodo žymiai efektyviau.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Moldova repeticijos metu pasirodė keturis kartus, tačiau kas kartą spaudos centre jie buvo palydėti gausiais plojimais. Tuo nesistebiu – nuo Moldovos pasirodymo negalima atplėšti akių. Manau, jog šiemet kartojasi tokia pati situacija, kaip ir pernai – pradžioje iš šalies žurnalistai ir gerbėjai daug nesitikėjo, tačiau Moldova visus labai maloniai nustebino.

YouTube player

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus