Andres Putting (EBU) nuotr.
Be temos

Romantiką spinduliuojantis Ispanijos pasirodymas

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas. 

Lisabonos „Altice“ arenos scenoje pasirodė jaunatvišką meilę skleidžiantys Ispanijos atstovai Amaia y Alfred. Panašu, jog šalies komanda nusprendė susitelkti į atlikėjus, tad išvydome minimalistinį pasirodymą.

Kūrinio pradžioje tamsiai apšviestoje scenoje išvystame vokalinę partiją pradedantį Alfredą. Netrukus išvystame ir Amaią. Vaikinas vilki vyšninės spalvos kostiumą su blizgiais ornamentais ant vienos rankos, o mergina buvo apsivilkusi baltą vientisą kostiumėlį.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu scenoje vyrauja tamsus, tačiau šiltas apšvietimas, išvystame geltoną, oranžinę spalvas. Atlikėjai bendrauja žvilgsniais, vėliau laikosi už rankų, taip pat apsikabina. Kameros dažnai sukasi aplink atlikėjus, taip sukuriama jauki atmosfera. Vokalistų balsai šiandien skambėjo gerai, didesnių priekaištų jiems nėra.

Tenka pripažinti, jog šiųmetinė meilės istorija iš Ispanijos atrodo tikra ir nuoširdi, tad finale suvirpins ne vieną širdį, o Lietuvos sėkmės atveju pusfinalyje, tikriausiai ir kovos dėl panašios auditorijos balsų.

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus