Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrąsias repeticijas šiandien pabaigia Serbija, San Marinas ir Danija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Kristina.

Antroji Serbijos repeticija praėjo sklandžiai. Scenoje esančius atlikėjus matome su šiek tiek kitokia apranga: merginos ant suknelių dėvi pusilges liemenes, o vaikinas ant pečių – pusilgį apsiaustą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Scenos apšvietimas atrodo gerai ir gražiai, tačiau panašu, kad kamerų darbas vis dar nėra pilnai išpildytas. Atlikėjų vokalai skamba puikiai ir dera vienas prie kito.

Ar pateks į finalą? TAIP: 25%. NE: 75%.

YouTube player

Toliau į sceną lipo pirmosios repeticijos metu išjuoktas San Marinas. Žinoma, juoko spaudos centre netrūko ir šį kartą – žurnalistai tiesiog pratrūko juoktis, kai vienas iš robotukų pakelė lentelę, ant kurios buvo užrašas „Justice for Valentina“.

Andres Putting (EBU) nuotr.

San Marino atstovės šį kartą jau vilkėjo sceninius drabužius: Jessika dėvėjo trumpą raudoną blizgią suknelę, o Jenifer – šviesius drabužius ir raudoną apsiaustą. Atlikėjų balsai skambėjo gerai, šiek tiek patobulintas ir kamerų darbas, o apšvietimas atrodė efektingai. Garsieji San Marino robotukai šį kartą stovėjo ant atskirų podiumų.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0%. NE: 100%.

YouTube player

Danų repeticijoje, apart šiek tiek šviesesnių spalvų naudojimo, didelių pasikeitimų neišvydome. Kamerų darbas atrodė gerai, tarsi jau būtų galutinai išdirbtas, atlikėjo vokalas skambėjo stipriai ir užtikrintai, o pritariantieji balsai skamba garsiau ir aiškiau.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Po pirmosios repeticijos nemažai diskusijų kilo dėl pasirodyme naudojamo sniegelio – šį kartą šis efektas atrodė natūraliau, nes buvo naudojamos šiek tiek mažesnės dirbtinės snaigės.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100%. NE: 0%.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus