Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrą kartą scenoje išvydome Norvegijos ir Rumunijos pasirodymus

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Pasibaigus pirmojo pusfinalio dalyvių antrosioms repeticijoms, toliau metas atėjo vėl pasirodyti pirmiesiems antrajame pusfinalyje dainuosiantiems atlikėjams. Scenoje vėl išvydome Norvegijos atstovą Alexander Rybak bei rumunus „The Humans“.

Norvegijos repeticijos metu didesnių pakitimų nei tikėjomės, nei jų išvydome. Vizualiniais sprendimais žiūrovus ir komisiją sužavėti bandysiantis pasirodymas šiandien ir vėl atrodė įdomus ir kokybiškas. Alexander puikiai atitaiko momentus, kuomet pasirodo vaizdo projekcijos. Bendrą įspūdį didina ir naudojama pirotechnika.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Šiandien atrodė, kad Alexander nebuvo geriausios formos ir atrodė kiek pavargęs. Tai atsiliepė ir vokaliniam atlikimui. Vėliau paaiškėjo, jog atlikėjas yra peršalęs. Visgi, buvimu scenoje besimėgaujančio „Eurovizijos“ nugalėtojo pasirodymas yra puikus pasirinkimas antrojo pusfinalio atidarymui.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100%. NE: 0%.


Minimalių pakitimų išvydome Rumunijos pasirodyme. Kūrinio pradžioje pirmiausia matome violenčele  grojančią merginą, ji praeina pro sceną, o tik vėliau kamera pradeda filmuoti pagrindinę vokalistę, stovinčią tarp dviejų vyrų.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Vokalai ir vėl skambėjo stipriai ir tenka pripažinti, jog tai yra stipriausias šio pasirodymo koziris. Neblogai atrodo ir vaizdas scenoje, tačiau kūrinio įžanga yra tikrai per ilga ir jau po minutės nemažai žmonių tikrai praras susidomėjimą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 50%. NE: 50%.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus