Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Airija virpins širdis, o Kipras kvies šokt

Iš Lisabonos praneša Eurodienos reporterė Virginija.

Airijos delegacija nusprendė likti ištikima originaliai pasirodymo versijai, tad antrosios repeticijos metu praktiškai jokių pakeitimų nepamatėme. Pagrindinio atlikėjo balsas pirmųjų bandymų metu šiek tiek trukčiojo, bet visai suprantama – Lisabonoje vis dar ankstus rytas.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Šviesos arenoje yra šiek tiek pritemdomos, dėl ko kartais darosi sunku įžiūrėti šokėjus. Scenos gilumoje šviečia lemputės imituojančios žvaigždes ir gausiai krenta snaigės, kas padeda sukurti jaukią ir romantišką atmosferą. Pirmosios repeticijos metu buvo šiek tiek techninių nesklandumų, kai kameros nespėdavo laiku pasitraukti iki pasikeičiant kadrui, arba uždengė šokėjus/pagrindinį atlikėją, bet visos šios klaidos šį rytą buvo ištaisytos ir vaizdas jau daug „švaresnis“. „Together“ nuskambės tarp ritmingų Šveicarijos ir Kipro dainų, kas tikrai dar labiau išryškins šį kūrinį.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0%. NE: 100%.


Jeigu Airijos daina skambėjo lyg lopšinė ir galbūt keletą televizijos žiūrovų užliūliavo, Kipro atstovė Eleni Foureira tikrai privers visus miegus išsilakstyti ir pakels nuo sofų bei kėdžių! Bent jau visą spaudos centrą ji tikrai sukėlė ant kojų, o jos pasirodymą tiek arenoje, tiek čia, palydėjo gausūs plojimai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Atlikėjos balsas vis dar šiek tiek miegojo, deja kai kurios natos nepagėrėjo net ir po kelių bandymų, bet dainavimas tikrai ne esminis dalykas Kipro pasirodyme. Jis netgi visiškai nesvarbus – Eleni lyg kokia čigonė užhipnotizuoja, jog neįimanoma atplėšti akių nuo jos ir pačio pasirodymo. Choreografija liko visiškai nepakitus nuo matytos pirmosios repeticijos metu, hologramos matomos televizijos žiūrovams yra labiau sinchronizuotos, bet kaip jau minėjome anksčiau, jų reikšmė išlieka neaiški, nes jų buvimas prie pasirodymo visiškai nieko neprideda. Pasirodymo metu gausiai naudojama pirotechnika, tad tikrai galime užtikrinti, jog pirmojo pusfinalio pabaiga bus tikrai ugnininga!

Ar pateks į finalą? TAIP: 100%. NE: 0%.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus