Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrą kartą sceną išbandė Bulgarijos ir Makedonijos grupės

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Scenoje repetuoti metas atėjo dviem grupėms – „Equinox“ iš Bulgarijos ir „Eye Cue“ iš Makedonijos. 

Panašu, kad Bulgarijos delegacija buvo patenkinta savo pirmąja repeticija, nes antrojo pasirodymo Lisabonos „Altice“ arenoje metu didesnių pakitimų neišvydome. Kūrinio metu scena tamsi, dominuoja juoda ir žalia spalvos. Dainos pradžioje vienintelė kolektyvo moteris sėdi, o vėliau prisijungia prie keturių grupės vaikinų. Verta paminėti, jog Zhanos baltas perukas iš tiesų išsiskiria visame kontekste. Puikiai šiandien skambėjo ir grupės narių bei pritariančiosios vokalistės balsai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Gražiau šiandien atrodė ir kai kurie ekrano efektai, kai kelių atlikėjų veidai yra suliejami į vieną. Įdomus ir mistiškas pasirodymas, kuris yra vertas vietos finale.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.


Pirmadienį Makedonijos repeticiją spaudos centre žurnalistai išvydo tik vieną sykį, o šiandien pamatėme visus tris bandymus. Deja, geresnio įspūdžio susidaryti tai nepadėjo. Šios dienos pasirodyme šiek tiek pakitimų buvo – geriau atrodė ir buvo kiek pakeistas filmavimas, kadrų perėjimai tarp priedainio ir posmų atrodė tvarkingesni.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Deja, tačiau vokalistės balsas šiandien neskambėjo puikiai, taip pat nebuvo vokalų harmonijos ir su pritariančiosiomis atlikėjomis. Šiek tiek pasikeitė ir Marijos apranga – antroje dainos pusėje mergina nusivilko švarką, tačiau po juo – ne ką skoningesnė pilkos ir rožinės spalvos spalvos palaidinė su atvira nugara. Manau, Makedonija į vieną prizą šiemet tikrai pretenduos – už prasčiausią aprangą skiriamą „Barbara Dex“ apdovanojimą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 25 %. NE: 75 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus