Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Lisaboną drebino Baltarusijos ir Estijos atstovai

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Antroji Baltarusijos atstovo Alekseev repeticija didesnių netikėtumų nepateikė. Panašu, jog šalies delegacija priekaištų scenografijai taip pat neturėjo – ji išliko identiška matytai prieš porą dienų.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Alekseev šį kartą atrodė šiek tiek nervingesnis, jo rankos drebėjo. Pagrindinio atlikėjo ir pritariančiųjų balsai buvo labiau sinchronizuoti. Gan įspūdingai atrodo momentas, kai pritariančiųjų balsai aidi per visą areną, o iš Alekseev širdies per visą ekraną skrenda rožių žiedlapiai. Tiesa, šią projekciją taisyklingai pritaikyti pavyko tik po kelių kartų, nes iš pradžių atrodė, jog žiedlapiai skrieja iš dainininko galvos.

Mano manymu, Baltarusijos pasirodymas prajuokins ne vieną jaunąjį „Eurovizijos“ gerbėją, bet ekrane vaizduojama meilės tragedija tikrai suvirpins vyresnių konkurso žiūrovų širdis.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0 %. NE: 100 %.


Estijos atstovės Elinos repeticija prasidėjo nesklandžiai, o po pirmojo bandymo atlikėja netgi nubraukė ašarą – nors kamerų darbas pagyvėjo nuo matyto sekmadienį, dainininkės balsas šiek tiek drebėjo ir neskambėjo taip galingai, kaip įprastai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Ketvirtojo bandymo metu Elina atskleidė visas savo balsas galimybes ir regis, net aukščiausios natos natūraliai veržėsi iš dainininkės. Dramatiškumo pasirodymui suteikė suknelės šleife žaidžiančios projekcijos ir gan dinamiškas kamerų darbas. Estijos atstovės pasirodymas nuo nacionalinio finalo iki „Eurovizijos“ scenos Lisabonoje praktiškai nepakito, todėl žurnalistams jis yra matytas jau daugybę kartų ir nebesukelia didelio įspūdžio, bet televizijos žiūrovams, kurie jį pirmą kartą išvyks kitą antradienį, tikrai turėtų užgniaužti kvapą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus