Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Spalvingos Čekijos ir Izraelio repeticijos

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ redaktorė Kristina.

Į sceną antrą kartą žengė Čekijos atstovas Mikolas Josef. Kaip žinia, atlikėjas po pirmosios repeticijos šiek tiek susižeidė nugarą, dėl to buvo išvežtas į ligoninę apžiūrai. Pirmosiomis dienomis po repeticijos Mikolas net negalėjo pakilti iš lovos, tačiau poilsis ir medikų pagalba vaikinui padėjo atsistoti ant kojų ir jam buvo leista be problemų dalyvauti kitose repeticijose.

Be abejo, dėl patirtos traumos čekų pasirodymas pakito – Mikolas nebeatlieka sudėtingesnių choreografinių judesių, tokių, kaip salto. Pirmojo bandymo metu atlikėjas scenoje judėjo labai atsargiai, tarsi išbandydamas savo jėgas. Taip pat atsirado keli techniniai nesklandumai: atlikėjo mikrofono stovas pradėjo linguoti dėl netvarkingai įrengtų platformų, atlikėjas net du kartus prašė sustabdyti muziką.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pirmasis bandymas atlikėjui tapo savotišku apšilimu po traumos ir antrąjį bei trečiąjį kartą jau matėme žymiai aktyvesnius judesius ir energingesnį pasirodymą. Taip pat sužinojome, jog Čekijos pasirodymas per televizijos ekranus bus rodomas 16:9 formatu – toks vaizdinis sprendimas atrodo tikrai neblogai.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.


Antrąjį kartą į sceną lipo ir favorite laikoma Izraelio atstovė Netta. Atlikėjos pasirodymas nuo pirmosios repeticijos beveik nepakito, tačiau bendras vaizdas žymiai pagerėjo. Atlikėjos vokalas skamba užtikrinčiau, šokėjų choreografija šiek tiek geriau dera su visu pasirodymu, pritariantieji balsai taip pat turi geresnį sąskambį su pagrindine vokaliste.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodyme truputį pasikeitė kamerų darbas, matėme daugiau kadrų, rodančių auditoriją, nes Izraelis tikrai surengs stiprų vakarėlį „Altice“ arenoje susirinkusiems žiūrovams.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Tomas
Tomas
prieš 5 metus

„Mikolas net negalėjo pakilti iš lovos, tačiau poilsis ir medikų pagalba vaikinui padėjo atsistoti ant kojų ir jam buvo leista be problemų dalyvauti sekančiose repeticijose”.Tai jis jau sveikas visiskai? Jei taip kodel pakeite savo pasirodyma nuo pirmojo?