Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrąsias pusfinalininkų repeticijas pradeda Azerbaidžanas ir Albanija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Šiandien „Altice“ arenoje jau antrą kartą repetuos penkiolika pirmojo pusfinalio dalyvių. Ryte pirmieji sceną dar kartą išbandė Azerbaidžano ir Albanijos atstovai. Po kiekvienos repeticijos „Eurodienos“ redaktoriai taip pateiks bendrą komandos nuomonę, įvertindami šalies galimybes patekti į finalą. 

Aisel pasirodyme šiandien didelių pakitimų neišvydome. Tiesa, pasirodymas atrodė dinamiškesnis, tačiau mažiau chaotiškas, filmavimo kampai buvo gražesni bei tikslesni, taip pat įdomiai atrodė ir vaizdo projekcijos. Visgi ir vėl kelis kartus iškilo techninių problemų, pasirodymą teko stabdyti ir pradėti iš naujo.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Scenoje naudojami dūmai ir pirotechnika. Drabužiai taip pat išliko tokie, kokius matėme jau sekmadienį. Bendrai vertinant Azerbaidžano repeticija, tenka pripažinti, jog vaizdas ekrane atrodo išties gražiai.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %. 


Antrasis scenoje šiandien pasirodė Albanijos atstovas Eugent Bushpepa. Išties šiuo metu repetuoti turėjo islandai, tačiau komanda užstrigo Lisabonos kamščiuose ir laiku neatvyko, tad scenoje pasirodys vėliau.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Panašu, jog techninės problemos nesibaigia, nes ne kartą buvo stabdomas ir Albanijos pasirodymas. Kūrinį „Mall“ Eugent ir vėl atlieka itin stipriai ir užtikrintai. Scenoje šeši žmonės – pagrindinis vokalistas, dvi pritariančiosios atlikėjos ir trys muzikos instrumentais grojantys vaikinai. Manau, jog pasirodymas vis dar atrodo per daug paprastas, kad išsiskirtų, tačiau komisijos balsų Eugent turėtų tikrai sulaukti.

Ar pateks į finalą? TAIP: 25 %. NE: 75 %. 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus