Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Slovėnija sužavėti bandys energijos užtaisu

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Priešpaskutinė šiandien scenoje pasirodė Slovėnijos atstovė, pristatanti kūrinį „Hvala, ne!“.

Slovėnijos atstovė Lea Sirk scenoje ne viena – su ja dar keturios šokėjos. Kaip ir galima tikėtis iš tokio kūrinio, pasirodymo metu matome aktyvią penkių merginų choreografiją. Pirmoje dainos pusėje komanda yra pagrindinėje scenos dalyje, vėliau jos persikelia ant priekinio tiltelio.

Savo pasirodymą Slovėnijos komanda nusprendė papildyti absoliučiai nereikalingu elementu – prieš paskutinį priedainį sustoja muzika. Tuomet Lea paklausia, kur dingo garsas ir paprašo publikos padėti jai dainuoti. Po kelių a acappella atliktų „Hvala, ne!“ eilučių muzika grįžta ir pasirodymas yra tęsiamas. Išties pirmą kartą stebint repeticiją galėjo atrodyti, jog tai tebuvo techninė problema, tačiau tai išvydus antrą sykį abejonių neliko, jog šią pertrauką Slovėnijos delegacija specialiai įtraukė į pasirodymą. Manau, jog tai galime palyginti su 2016 metų Nyderlando atstovo pertrauka dainoje, tačiau tuomet pilnoje žiūrovų arenoje tai atrodė tikrai įdomiai. Galbūt ir šiuo atveju publika ims dainuoti kūrinio eilutes ir sukurs norimą efektą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu scenoje dominuoja tamsios spalvos – daugiausia mėlyna ir purpurinė. Įdomu tai, jog dainuodama paskutinę eilutę, Lea slovėniškai skambančius žodžius „Hvala, ne“ pakeičia į portugališkus ir išgirstame „Obrigado, ne“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus