Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Įdomūs scenografiniai Maltos pasirodymo sprendimai

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Trečioji šiandien „Altice“ arenos scenos pasirodė Maltai atstovaujanti Christabelle. Mergina antrajame pusfinalyje atliks kūrinį „Taboo“.

Pasirodymą Christabelle pradeda scenoje stovėdama viena, apsupta keturių ekranų, kuriuose didžiąją kūrinio dalį vaizduojami žmonės ir įvairūs siluetai. Maltos pasirodymo metu taip pat naudojamos ir ekrano projekcijos – priešais atlikėją atsiranda širdis, o vėliau ir Žemės planeta. Prasidėjus antrajam dainos posmui, už pagrindinės vokalistės atsiranda šokėja, o Christabelle žengia į scenos priekį. Vėliau mergina grįžta prie ekranų ir vaizdais yra įmituojamas jų dūžimas.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Viso pasirodymo metu scenoje dominuoja tamsios spalvos. Scenos gale matomas mėlynas fonas, vėliau jis keičiasi į violetinę spalvą, o ant atlikėjos veido dalį pasirodymo krenta raudonas apšvietimas. Antroje kūrinio pusėje taip pat naudojami lazeriai ir ugnies pliūpsniai.

Christabelle vilkėjo juodus drabužius, o plaukus buvo susirišusi į kuodelį. Tenka pripažinti, jog toks santūrus įvaizdis puikiai tinka prie visų kitų pasirodymo detalių.

Galiausiai, abejonių nekelia ir merginos vokalas. Malta šiemet konkursui parengė pasirodymą, kuris atrodo įdomiai, tiesa, gali atrodyti, jog veiksmo scenoje yra tiesiog per daug.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus